Вече не сме сигурни дали си струва да продължаваме, но като сме започнали да отразяваме третия филм, посветен на прочутата Бриджит Джоунс, ще трябва да споделим и последния, трейлър, който се появи още миналата седмица. Честно да си признаем, чудехме се дълго не защото не обичаме Колин Фърт – напротив(!), нито защото не харесваме Патрик Демпси – срещали сме го още като тийнейджър в една много стара ром-ком история „Happy Together” (и не само)… Просто вече ни е малко срам заради опита на целия творчески екип да вдъхне живот в една обречена история – вече сме коментирали факта, че май не остана възрастова категория, която (потенциално) да се изкефи на „Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта”. Но така де – кой ни пита нас?!

Може би е важно да се отбележи, че освен разликата в лице (дали не посвикнахме с образа на „новата” Рене Зелуегър?), се наблюдава „потретване” в качването на килограми – промяната не е драстична, но все пак изкуството изисква жертви и Зелуегър е готова да направи всичко по силите си, само и само да се вмъкне в гащите-„страстоубийки” на Бриджит за трети път. Продължаваме да сме на мнение, че третият път няма да е късметлийски – Фърт гледа като уплашен сръндак, Демпси се усмихва като лисугер, а Зелуегър примигва (уж) невинно с очи, след като героинята й е изпълнила заветната цел на тиктакащия биологичен часовник. Май Хю Грант е постъпил най-разумно, като предпочита да командва тройката от U.N.C.L.E., отколкото да се занимава с поредната Бриджит-драма.

Ето какво гласи официалният синопсис:

След раздялата си с Марк Дарси (Фърт), Бриджит Джоунс (Зелуегър) не се справя много-много с плана за „вечно щастие”. Прехвърляйки 40, тя отново е сама и решава да се концентрира върху професията си на новинарски продуцент, заобикаляйки се със стари и нови приятели. За първи път в живота си Бриджит успява да контролира всичко. Какво може да се обърка?!

И тогава нещата се променят, Бриджит среща супер-чаровния американец Джак (Демпси), който е тоталната противоположност на мистър Дарси. По стечение на обстоятелствата нашата героиня се оказва бременна, обаче… е само на половина наясно кой точно е баща на бъдещото й бебе…

Режисьор на „Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта” е Шарън Магуайър, чиито дебют в пълнометражното кино беше първият „Дневникът на Бриджит Джоунс”. В ролята на докторката на Бриджит се е вмъкнала неповторимата Ема Томпсън, останалите роли са разпределени между Джим Броудбенд, Джема Джоунс, Шърли Хендерсън, Джеймс Калис, Сали Филипс.

Премиерата е на 16 септември. Много ще ни е интересно как ще го приеме публиката.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *