Игра на тронове” се завръща само след броени часове и едва ли на някого му пука особено за снимки, а и не са много нови – дебютираха в нета преди 2-3 дена. Все пак решихме да ги представим – първо, за да подразним нетърпението ви още мъничко и второ, за да ви припомним, че може да спечелите страхотна оригинална (на английски) книга-албум „The Noble Houses of Westeros”, представяща знатните родове от Вестерос такива, каквито ги виждаме в сериала до момента (сезон 1-5).

Трябва да отбележим, че сериалът официално беше одобрен от HBO за 7-ми сезон. Първоначалният план включва и още един, 8-ми сезон и най-вероятно (готови сме да заложим) и той ще се случи, само дето е възможно броят на епизодите да бъде редуциран, тъй като наскоро Д. Б. Уайз и Дейвид Бениоф заявиха, че макар нищо да не е „set in stone”, вече сме на финалната права и ни очакват финалните 13 епизода. Може да видим сезон 7А със 7 епизода и сезон 7Б (реално 8, защото разликата между него и 7А ще е цяла година) с 6 епизода. Подобно нещо се случи и с последните епизоди на „Brеaking Bad” и „Mad Men”.

Но както и да е, ще разберем какво ни очаква в най-скоро време. Ето сега снимките, които са от предстоящия първи епизод от новия сезон, а към тях хвърляме и едно клипче, посветена на Ария.

https://www.youtube.com/watch?v=0JnAyka8p-8

game-of-thrones-season-6-image-dothraki game-of-thrones-season-6-image-emilia-clarke game-of-thrones-season-6-image-iwan-rheon game-of-thrones-season-6-image-lena-headey game-of-thrones-season-6-image-maisie-williams game-of-thrones-season-6-image-martell game-of-thrones-season-6-image-pyke game-of-thrones-season-6-image-sophie-turner-alfie-allen

Следвайки шокиращите събития от края на пети сезон, включително кървавата кончина на Джон Сноу от ръцете на бунтовниците в Черен замък, спасилата се на косъм от смъртта в бойните ями на Мийрийн Денерис и публичното унижение на Церсей по улиците на Кралски чертог, оцелелите от всички части на Вестерос и Есос се прегрупират, за да продължат непреклонно напред, всеки към несигурната си съдба. Познати лица ще сключат нови съюзи, за да подсилят стратегическите си шансове за оцеляване, докато нови герои ще се появят, за да предизвикат баланса на силите на изток, запад, север и юг.

Предишните реклами и всякакви подробности за сериала може да откриете в новините ни до момента, както и в специалния епизод на подкаста ни Inglourious Kunts.

Не пропускайте епизодите от 6-ти сезон на „Игра на тронове” от 24 април всяка неделя (понеделник сутрин) едновременно с щатската им премиера само по HBO и HBO GO.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 Comments

 1. Наскоро казаха ,че обмислят спин-оф игрален филм около 2 часа ,което ще е доста nice

 2. Ще е яко, ако завършат сериала с епичен 3-часов високобюджетен филм, но по-важното е изобщо да го добутат до финала, че като гледам как е зациклил Мартин… не знам просто какво чудо трябва да стане, за да приключат нещата като хората и в близките няколко години, а не след 2-3 десетилетия 🙂

  1. Аз някаде бях мернал ,че още 2 сезона и приключват.

  2. Силно съмнително. Освен това аз визирах книгите.

 3. Аве щерката на кучкаря нали Теон я бутна и тя си размаза главата върху камика на Винтерфел… к’ъв е тоя скрийншот сега, че пък и на легло 😀 Я да съживяват Жо Снол и Станис, че да не си обръщаме шапките!

  1. Това беше рядко трогателна сцена. :/

 4. Mного добър първи епизод. Приятно минорен в началото… и шибан Станли Кубрик на финала 🙂

 5. Силен епизод.
  Само в Дорн нещата продължават да са трагични, все едно гледам друг сериал, класи под нивото на GoT.