Вече знаете, че се интересуваме от „Vanishing on 7th Street”, защото си падаме по постапокалиптични филми и по Брад Андерсън, но досега разчитахме само на няколко снимки и скромен синопсис, за да се ориентираме какво ли представлява филмът. О, и присъствието на Хейдън Кристенсен, който не ни вдъхва абсолютно никакво доверие. Но сега, благодарение на STYD можем да видим първият трейлър на психо-трилъра и картинката леко се изяснява. За съжаление, това, което ни става най-ясно, е, че Кристенсен наистина е много зле! Все пак трилърчето може и да радва – разчитаме на режисьора.

http://www.youtube.com/watch?v=wgS9iDYdd_o

Между другото не сме големи фенове на трейлъри, които започват с „What if…”, а и “The world as you know it” също е доста изтъркана фраза. Но за сметка на това ни се струва, че Андерсън може да направи нещо наистина яко с тъмнината, светлината и сенките и докато всички се радват на самолета, ние сме по-заинтригувани от костюма, очилата и всички останали дрехи и аксесоари по улиците. Отново, не е супер оригинално, но има нещо страшничко в идеята, че телата са просто… изчезнали.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Абе гледах му трейлъра, ама докато се накумя и то мина време. :)) Същото стана и с оригиналния филм, който още ми се мота някъде.:)

    За следващия трейлър обещавам да напиша. :))) Но може и по-рано, щом те кефи 🙂

  2. Quiet Earth + I’m a Legend = Vanishing on 7th Street.

    За съжаление изглежда по зле от Quiet Earth и от 2/3 от екранизациите на I’m a Legend..

  3. ПС. Quiet Earth е страхотен пост апокалиптичен sci-fi, обаче без зомбита, вампири, извънземни и подобни.

  4. "Quiet Earth е страхотен пост апокалиптичен sci-fi, обаче без зомбита, вампири, извънземни и подобни." – точно каквито обичаме! :)))))