Джулия Робъртс и Джак О’Конъл

Тъй като следим проекта, вероятно вече знаете за предстоящото завръщане на Джоди Фостър като режисьор с финансовия трилър „Money Monster” с участието на Джордж Клуни, Джулия Робъртс и Джак О’Конъл. Първият щатски трейлър не беше кой знае какво, но даде заявка за филм в стила на големия Сидни Лъмет (търсен ефект, потвърден от самата Фостър), което беше достатъчно да запази положителната ни нагласа, която имахме първоначално заради творческия екип, винаги интересната тема с финансовите машинации и развитието на действието в реално време.

Сега получаваме нов международен трейлър, който според нас е доста по-добър от предишния и допълнително затвърждава желанието ни да видим филма, но също така затвърждава и впечатлението, че той няма да бъде нещо кой знае колко специално. Вижте.

Нямаме какво повече да добавим към казаното по-горе, освен че трейлърът ни дава и малко по-добра представа за цялостната историята, която според официалния синопсис е следната:

Money Monster” разказва за телевизионната персона Лий Гейтс (Клуни), който се е превърнал във финансово гуру, благодарение на инвестиционните съвети, които раздава на зрителите си. Препоръките му обаче не са винаги акуратни, което става причина младият Кайл Нъдуел (О’Конъл) да изгуби всички спестявания на семейството си. Убеден в наличието на „нечестна игра”, Кайл взима за заложници Лий и целия екип на шоуто и заплашва да ги убие, докато цяла Америка гледа, ако Лий не успее да разкрие сложна мрежа от финансови лъжи.

Вижте и един тийзър постер.

плакат

Режисьор на „Money Monster” е Джоди Фостър, а сценарият е дело на Джейми Линдън, Джим Коуф и Алън ДиФиори. В ролите са Джордж Клуни, Джулия Робъртс, Джак О’Конъл, Доминик Уест, Джанкарло Еспозито, Катрина Балф, Грета Лий и други.

Американската премиера на филма е 13 май 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *