„Трансформърс: Ера на изтребление” („Transformers: Age of Extinction”)

Късно снощи дебютира първият трейлър на „Трансформърс: Ера на изтребление” („Transformers: Age of Extinction”), който би трябвало да представлява ново начало за поредицата. Но ново начало не в смисъл на абсолютен „рибуут”, при който всичко започва отначало, както беше при доста съвременни франчайзи като „Спайдър-мен”, „Батман”, „Планетата на маймуните” или „Джеймс Бонд”, а по-скоро начало, в което имаме изцяло нови герои и история, но с изцяло запазена хронология на събитията до момента.

Трейлърът е тийзърски и дава само най-обща представа за историята, без много подробности как, кой и защо, но пък отговаря на въпроса, който си задавахме от момента, в който разбрахме, че „Ера на изтребление” ще даде началото на нова история. А именно, дали филмът ще ни предложи нещо по-добро, по-лошо или абсолютно същото, каквото и предишните. Вижте отговора.

Въпреки Диноботите, за нас това е „още от същото” с всички произлизащи от това плюсове и минуси. Тоест феновете на „Трансформърс” би трябвало да останат доволни, докато тези, които смятат, че предишните филми от поредицата са обида за интелекта, ще продължават да смятат така и след този.

Това, на което се надяваме ние, е този път Бей да редуцира елементарния хумор, който беше един от най-големите минуси на последните два филма и наистина да предложи нещо по-сериозно (доколко е възможно при филм с млатещи се гигантски роботи), както обещава всеки път. Или ако ще има „смешки” да са в стила на „Кръв и пот” или на първия филм.

В допълнение, вижте три нови плаката, както и едно 10-секундно видео на заглавката.

„Трансформърс: Ера на изтребление” („Transformers: Age of Extinction”)

„Трансформърс: Ера на изтребление” („Transformers: Age of Extinction”)

„Трансформърс: Ера на изтребление” („Transformers: Age of Extinction”)

Докато човечеството се опитва да се съвземе след завършека на „Трансформърс 3”, аутоботите и десептиконите са почти изцяло изчезнали от Земята. Група могъщи и гениални бизнесмени и учени се опитват да разкрият тайните на трансформърите и да усъвършенстват технологията, дори отвъд възможностите си да я контролират. Всичко това се случва, докато древна и опасна заплаха се насочва към планетата. Така започва епично приключение и битка между добро и зло, свобода и поробване.

Режисьор на „Трансформърс: Ера на изтребление” („Transformers: Age of Extinction„) е Майкъл Бей, а в ролите са Марк Уолбърг, Джак Рейнър, Никола Пелц, Келси Грамър, Станли Тучи, Ти Джей Милър, София Майлс, Ли Бингбин и др.

Премиерата е 27 юни 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. още от същото… дори не си заслужава да пиша с главни букви в началото на изречението..

  2. Ми пак изглежда като да е 5 часа дълъг с 4 часа unimportant stuff… 😀 Но защо го няма Шая с кашон на главата…защо??? 😀

  3. При този тип шаренийки не може д а очаквате нещо друго освен „още от същото“ !