Джордж Клуни

Uncovering Hollywood’s biggest secret will take Hollywood’s biggest actors.

Последните години свикнахме да получаваме доста разнообразни (и като качество, и като количество) реклами за различните проекти на братя Коен, но само месец преди премиерата на най-новата им комедия „Аве, Цезаре!” („Hail, Caesar!”) сме виждали само един трейлър и един телевизионен спот. Сега ставаме свидетели на известно раздвижване – появиха се нов телевизионен спот и първият официален плакат на филма. Надяваме се те да дадат тон и в скоро време да видим и нов пълен трейлър. Няма да се разсърдим и на някой поглед зад кулисите, character постери, че дори и на снимки – всичко е добре дошло.

Припомняме, че „Аве, Цезаре!” ни отвежда в златния период на Холивуд  през 50-те години на ХХ в., а в центъра на историята е продуцентът („фиксър”) Едуард Маникс (Джош Бролин), който се изправя пред един куп проблеми, свързани с най-голямата продукция на студиото, в което работи, включително и отвличането на звездата на филма (Джордж Клуни).

плакат

Режисьори на „Аве, Цезаре!” („Hail Caesar”) са Джоуел и Итън Коен, а в ролите са Джош Бролин, Джордж Клуни, Рейф Файнс, Скарлет Йохансон, Тилда Суинтън, Франсис Макдормънд, Чанинг Тейтъм, Джона Хил, Олдън Еренрайх, Кланси Браун, Патрик Фишър, Долф Лундгрен и други.

Премиерата е 5 февруари 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *