Често сме споделяли, че сме огромни фенове на жанрови филми, които използват фантастичната си рамка, за да изследват напълно човешки феномени. В най-добрите примери за подобни произведения обаче все пак тази фантастична рамка не е пренебрегната и работи безотказно, което само допринася за силата на филма. Стискаме палци точно такъв да е случаят и с новия проект на Сам Исмаил, за който получаваме по-подробен трейлър, месеци след дебюта първия тийзър.

Припомняме, че Leave the World Behind е апокалиптичен психологически трилър, който разказва за заможна двойка и техните деца, които са си наели луксозно AirBnb. През нощта обаче на вратата се появяват мистериозен баща и неговата дъщеря, които твърдят, че къщата е тяхна, когато токът на цялата държава започва да отказва.

Вижте новия трейлър сега:

Разбира се, че основна причина да се интересуваме от Leave the World Behind, е абсолютно звездния актьорски състав, включващ Джулия Робъртс, Махършала Али, Итън Хоук и Кевин Бейкън. Този трейлър обаче явно иска да насочи вниманието ни по-скоро към жанровите елементи на филма – какво представлява апокалиптичното събитие, откъде идва и как работи. Трейлърът определено ни накара да се интересуваме повече от тези елементи на филма, защото ни е пределно ясно, че актьорската игра ще е на ниво, а междуличностните отношения ще са обтегнати и интересни.

Ето го официалният синопсис:

Аманда и съпругът й Клей наемат луксозен дом за уикенд почивка, заедно с децата им Арчи и Роуз. Ваканцията им скоро е обърната с главата надолу, когато двама непознати – Г.Х. и неговата дъщеря Рут, се появяват през нощта, носещи новини за мистериозна кибератака и търсещи убежище в дома, който твърдят, че е техен. Двете семейства трябва да се справят с надвисващата катастрофа, която е по-страшна с всеки изминал час и която принуждава всички да се замислят за местата си в един колабиращ свят.

Leave The World Behind е режисиран и адаптиран от Сам Исмаил (Mr Robot, Homecoming). В главните роли са Джулия Робъртс, Махершала Али, Итън Хоук, Миха’ла Херолд, Кевин Бейкън, Чарли Еванс и Фара Макензи.

Филмът първо ще бъде показан на фестивала на Американският филмов институт, след което ще бъде пуснат за широк достъп в Netflix на 10 декември. 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *