Hail Cesar - Джош Бролин

Единственото, което сме виждали до момента от предстоящата, свръх-очаквана комедия на братя Коен „Аве, Цезаре!” („Hail Caesar”), е трейлърът, който дебютира в началото на октомври. Ще кажете, че трейлър съвсем не е малко, и по принцип ще сте прави, но в случая е крайно недостатъчно, предвид това, че премиерата вече е доста близко (датата е 5 февруари) и става дума за филм на братя Коен, а при тях количеството реклами никога не е достатъчно. Точно затова, с голямо удоволствие приветстваме първия удължен телевизионен спот на филма.

Аве, Цезаре!” ни отвежда в златния период на Холивуд  през 50-те години на ХХ в. В центъра на историята е продуцентът („фиксър”) Едуард Маникс (Джош Бролин), който се изправя пред един куп проблеми, свързани с най-голямата продукция на студиото, в което работи, включително и отвличането на звездата на филма (Джордж Клуни).

Въпреки откровено комедийния тон на тази реклама, който загатва, че „Аве, Цезаре!” ще е една от несериозните комедии на братята, в стила на „Непоносима жестокост” и „Убийците на старата дама” (без да правим качествени сравнения), ние продължаваме да си мислим това, което споменахме и миналия път. А именно, че в крайна сметка ще получим филм в стила на „Големият Лебовски”. Тоест комедия, която обаче е брилянтна деконструкция на жанра – в случая на Холивуд.

плакат

Режисьори на „Аве, Цезаре!” („Hail Caesar”) са Джоуел и Итън Коен, а в ролите са Джош Бролин, Джордж Клуни, Рейф Файнс, Скарлет Йохансон, Тилда Суинтън, Франсис Макдормънд, Чанинг Тейтъм, Джона Хил, Олдън Еренрайх, Кланси Браун, Патрик Фишър, Долф Лундгрен и други.

Премиерата е 5 февруари 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *