Warcraft

След тийзъра онзи ден, който по-скоро ни хареса, макар и с известни забележки, чакането на първия трейлър на дълго подготвяната адаптация „Warcraft“ (по едноименната игра на Blizzard Entertainment) е вече зад гърба ни. Сега можем да се насладим на цели 2 минути от предстоящия фентъзи епос, така че да не отлагаме повече, а да се насочим към бойното поле:

Няма какво да се лъжем – на ниво зрелище нещата са впечатляващи и има изгледи заканите на екипа на продукцията, че ще ни предложат уникално ефектен блокбастър, да се окажат ако не напълно, то почти точни. Друг е въпросът как ще бъде развит сюжетът, а и доколко тази (все така прекалено излъскана според нас) визия ще пасне на очакването ни за диво батално меле. Още не можем съвсем да възприемем и компютърно генерираните персонажи, но на голям екран нещата може би ще стоят различно. Несъмнено „Warcraft“ е проект, който с огромно удоволствие и любопитство ще изгледаме и при все че все още си имаме едно-две наум, надеждата ни е искрено да си паднем по крайния резултат.

Вижте и два нови character постера, които показват основните лица на двете враждуващи фракции – човешката и оркската:

плакат

плакат

…като обърнете внимание на подзаглавието („The Beginning“ – в някои версии отсъства), което може би означава, че продуцентите отсега се гласят за мащабен и амбициозен франчайз… ако, разбира се, този пръв техен опит се окаже финансово успешен.

Режисьор на „Warcraft: Началото” е Дънкан Джоунс („Първичен код“) по сценарий на Джоунс и Чарлс Ливит, а в ролите са Травис Фимел, Доминик Купър, Тоби Кебъл, Бен Фостър, Пола Патън, Робърт Казински, Даниъл Уу, Кланси Браун, Райън Робинс, Рут Нега, Даниъл Къдмор, Бен Шнецер и др.

Българската и американската премиери са насрочени за 10-ти юни (следващата година), въпреки че в някои части на Европа филмът може да дебютира още в края на май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

28 Comments

  1. има Властелина, има и Нарния, има и Аватар елементи…….но мен ме радва, бих го гледал с кеф, още повече че идея нямам за какво става въпрос в играта

  2. На второ-трето гледане се ядва повече, макар че Пола Патън с всяко гледане ми изглежда нелепо.

  3. Плача
    Не, не изглежда перфектно и има нужда да се работи върху ефектите. Гледайки цвета на орките в някои сцени и някои скрити подсказки ще има доооооста неща, които трябва да обхванат.
    Но толкова се накефих да го еВа.

  4. Удивителното е, че срещам коментари на хора, които се хайпват значително повече по тоя филм, отколкото по седмия „Стар Уорс“. Ебаси странния свят… Не че няма с кеф и нездраво любопитство да изгледам „Старкрафт“, просто не изпитвам грам нетърпение. Някак ми е все тая, което не е ОК.

  5. Сега разбирам защо Дънкан заговори за другия си проект, който винаги искал да направи. Един вид, моля ви, изтрайте това, пък после ще има нещо хубаво.

  6. Че то cut-scene сцените от самите игри изглеждат по-добре. What a waste. Ще се хареса на българската публика.

  7. Жалко за чакането. Тоя филм трябваше да бъде факт преди поне 5 и повече години. Близ сами можеха да направят нещо феноменално – студиото вероятно с най-могъщите ин гейм сцени изобщо в гейминга. Шарено, инфантилно, личи си, че ще предрусат с ефектите, а декорите ще са по-скоро изключение.

    Да, ще се моля да доживея нещо по Warhammer 40K.

  8. Човек, това ще е Зората на планетата на маймуните+меле. Диваците, с които хората трябва да се научат да живеят, лидерът на изродите, който има шибано бебе и трябва да ни пука. Айм факинг екзостед. Маймуните бяха яки заради адекватна режисура и шибаният Анди Съркис. Тук обаче ни очаква мелез между Тор и Хобит. Никакъв интерес нямам към тоя филм.

  9. Продължавам да твърдя, че този филм ще е мега брадва….но никой не иска да ме чуе….

  10. Както виждаш, повечето хора тук са на твоето мнение. Според мен пък нещата не изглеждат толкова зле – нито съм екзалтиран колкото гей(мърските) фенбойчета, нито съм краен песимист. Трейлърът ме остави по-скоро равнодушен, което е далеч по-голям проблем за филм от подобен калибър и с такива амбиции.

    PS Maй досега не сме оценявали трейлъри по десетобалната, но ако трябва да слагам рейтинг: 6.5/10

  11. Очаквах и нещо от Лудия Макс – щото са добре едитнати и изпълнени с куулнес :P. Аз си признавам, че не ме впечатлиха/грабнаха трейлърите на Revenant, може би очаквах повече след тези на Бърдмен (може и заради Лео, признавам :D). Като чувство, лично най ме удари на Youth (мисля вторият), той ми е най-близо до 10-ка.

  12. В трейлъра не видях night elves, undead и другите кви бяха, а от алианса освен хората няма ли и други… Джуджета, елфи. Ако използват само хора и орли, няма да е добре… Времето ще покаже

  13. Като трейлъри, това, което до този момент ме е смазало – Batman vs Superman, Силата се пробужда, The Revenant. Ама точно в тоя ред и нищо друго извън него. Па сгазете ме, Батманчето съм ги изгледал всичките над 100 пъти, баси кефа баси 😀

  14. На мен и двата досегашни трейлъра на „Batman vs Superman“ ми се сториха зверски яки. Скоро иде трети, дано и той да достави.