Майкъл Фасбендър е Стив Джобс

На върха на фестивалния успех на „Steve Jobs” на Дани Бойл, Арън Соркин и Майкъл Фасбендър, който вече се спряга като един от сериозните играчи в предстоящия сезон на наградите, получаваме нов пълен трейлър на филма, който лично според нас изглежда по-добре от предишния във всяко едно отношение.

Преди да го видите, припомняме, че „Steve Jobs” е създаден по биографията на Джобс, написана от Уолтър Айзъксън, и се фокусира върху задкулисните събития около три важни момента от живота на гения: пускането на пазара на първия Mac, на NeXT, който е представен след отстраняването му от Apple, и дебюта на революционния iPod.

След първите реклами не бяхме особено ентусиазирани по адрес на филма (при все присъствието на творчески гении като Бойл, Соркин и Фасбендър), но постепенно, както се казва на английски, „it’s grown on us” и в момента, благодарение и на новия трейлър, сме доста нетърпеливи да го видим на голям екран. .

Steve Jobs / Стив Джобс

Режисьор на „Steve Jobs” е Дани Бойл, а сценарият е дело на Арън Соркин. В ролите са Майкъл Фасбендър, Кейт Уинслет, Сет Роугън, Джеф Даниълс, Майкъл Стълбарг и други.

Премиерата е 9 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *