Warner Bros. представиха нов трейлър на романтичния „caper” „Focus” с Уил Смит и Марго Роби, на режисьорите на „Обичам те, Филип Морис” и „Оглупели от любов Глен Фикара и Джон Рикуа.

Филмът разказва за ветерана в изкуството на измамите Ник (Смит), който започва любовна връзка с Джес (Роби), която е зелена в занаята. Докато я обучава, Джес се привързва към Ник повече, отколкото е „здравословно”, и той прекратява връзката. Три години по-късно Джес, която вече не е новак, а завършена „фатална жена”, се появява в Буенос Айрес в центъра на игрите с висок залог, насред последната доста опасна схема на Ник…

Като че ли този трейлър ни допада една идея повече от първия, но все още филмът ни изглежда като не особено вдъхновяваща романтична кримка за майки. Имаме обаче надежда в лицето на режисьорите Глен Фикара и Джон Рикуа, които досега винаги са ни изненадвали приятно. Марго Роби също е плюс – най-малкото красотата ѝ ще ни разсейва от недостатъците.

В допълнение вижте и три постера.

плакат

плакат

плакат

Режисьори на „Focus” са Глен Фикара и Джон Рикуа („Обичам те, Филип Морис”, „Оглупели от любов”), а в ролите ще видим Уил Смит, Марго Роби, Родриго Санторо, Б. Д. Уонг, Джералд МакРейни, Робърт Тейлър и други.

Премиерата е 27 февруари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *