Ant-Man

Преди да се превърне в тотален хит, „Пазителите на галактиката” се смяташе за най-големия риск на Marvel и имаше сериозни очаквания за провал. Сега неговото място е заето от „Ant-Man”. Първо, концепцията за героя не изглежда като най-подходящата за големия екран и второ, както знаете, имаше известни проблеми, свързани с напускането на Едгар Райт след години работа (работата му по филма с Кевин Файги е определила подхода към цялата вселена и най-вече към „Отмъстителите”) и замяната му с Пейтън Рийд.

Дали обаче „Ant-Man” наистина ще бъде първият провал на Marvel от старта на филмовата им вселена с „Железният човек” или също както с „Пазителите”, отново ще избегнат разочарованието и „хейта”? Тепърва предстои да разберем. Вижте първия трейлър.

За протокола, трейлърът не ни впечатлява особено, но като за тийзър, какъвто несъмнено е, смятаме, че е приличен. Струва ни се обаче, че тук, повече от всеки друг път, рекламите няма да са наистина надежден лакмус за това, което ни очаква и трябва да изчакаме самия филм, преди да даваме оценки.

Вижте и страхотния и доста идеен постер – тематично продължение на тийзъра от преди няколко дни, както и корицата на EW, която преди дебютирането на трейлъра беше  първият ни качествен поглед към Пол Ръд като титулярния герой.

Ant-Man

Ant-Man

Въоръжен с удивителната способност да смалява ръста си, но същевременно да увеличава силата си, измамникът Скот Ланг (Пол Ръд) трябва да открие героя в себе си и да помогне на ментора си д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) да защити тайната на изумителния Ant-Man костюм от ново поколение заплахи. Изправени срещу привидно непреодолими препятствия, Пим и Ланг трябва да планират и да изпълнят обир, който ще спаси света.

Режисьор на „Ant-Man” е Пейтън Рийд, а в ролите ще видим Пол Ръд, Майкъл Дъглас, Майкъл Пеня, Патрик Уилсън, Еванджелин Лили, Кори Стол, Боби Канавали, Джуди Гриър, Джон Слатъри и други.

Премиерата е 17 юли 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. тъкмо и аз това да кажа,,,,, не съм впечатлен, ама изобщо…..а съм марвел фен

  2. в продължението Човекът-мравка ще обедини сили с Човекът-паяк: с/у Човекът-чехъл!