Много компании са доказали през годините, че имат нюх и успяват както да запазят талантливите разказвачи, които работят за тях, така и да извлекат дивиденти – и като финанси, и като аудитория, от възможностите, с които разполагат. Пореден пример дават НВО, които са възложили следващ, все още неозаглавен проект, на сценариста и създател на Мер от Ийсттаун (Mare of Easttown) Брад Ингълсби.

Поредицата ще проследява действията на оперативна група от служители на реда, които преследват различни групи престъпници, а в главната роля ще видим един чудесен актьор, майстор в драматичните превъплъщения – Марк Ръфало. Режисьор на новия НВО-сериал ще бъде Джеремая Задар (Hustle), като той, Ръфало и авторът Ингълсби ще бъдат и изпълнителни продуценти на проекта.

В новинарския поток се обръща внимание на факта, че тези уговорки за „бъдещи творчески планове“ са правени преди началото на стачката на сценаристите. Актьорската гилдия безусловно подкрепя действията на своите колеги и това вероятно означава, че ако не се постигне договореност със студиата и стрийминг-компаниите, НВО няма да могат да започнат скоро работа по бъдещата поредица. За по-сигурно не е сложена премиерна дата.

Когато се разрешат глобалните проблеми, ще може да очакваме Марк Ръфало да подгони престъпните банди в историята на Ингълсби. Много е вероятно действието да се развива на територията на Пенсилвания, тъй като и авторът, и режисьорът са родом оттам.

Междувременно нямаме търпение да видим Ръфало в Клети създания на Йоргос Лантимос и екранизацията на Светлината, която не виждаме за Netflix. Оставаме в очакване на новини.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *