Пейтън Рийд и Адам МакКей

След оттеглянето на Едгар Райт от „Ant-Man”, което е една от най-изненадващите и неприятни новини, които сме отразявали през последните години (наред с разпадането на „At the Mountain of Madness”, „Тъмната кула” и „Изгубеният рай”) се започнаха един куп слухове и спекулации кой ще бъде режисьорът, който ще се нагърби с тежката задача да доведе проекта до края, след като Райт работи по него повече от 10 години.

Вчера вечерта, в официално прессъобщение на Marvel стана ясно, че този човек ще бъде режисьорът на „Bring it On”, „Down With Love”, „The Break-Up” и „Yes ManПейтън Рийд, а Адам МакКей, който според слуховете беше сред основните претенденти за мястото, ще напише нов вариант на сценария. За съжаление, съобщението не дава яснота дали в този нов вариант на сценария ще има нещо от първоначалната идея на Едгар Райт и Джо Корниш. Предвид това, че двамата не се споменават никъде, шансовете не са големи.

За този избор можем да кажем, че дори и Пейтън Рийд да беше супер талантлив, а той определено не е, пак нямаше да сме доволни, най-малкото защото той просто не е Едгар Райт. Що се касае до Адам МакКей, реакцията ни е whatever! – харесваме го много, ама и той не е Райт. Като цяло, в този му вариант, това е проект, който не може да ни развълнува по никакъв начин.

Като допълнение към горната информация Marvel разпространиха и първия официален синопсис на филма. Вижте го.

Въоръжен с удивителната способност да смалява ръста си, но същевременно да увеличава силата си, измамникът Скот Ланг (Пол Ръд) трябва да открие героя в себе си и да помогне на ментора си д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) да защити тайната на изумителния Ант-мен костюм от ново поколение заплахи. Изправени срещу привидно непреодолими препятствия, Пим и Ланг трябва да планират и да изпълнят обир, който ще спаси света.

В ролите ще видим Пол Ръд, Майкъл Дъглас, Майкъл Пеня, Патрик Уилсън, Еванджелин Лили, Кори Стол и др.

Премиерата на „Ant-Man” е 17 юли 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *