Едгар Райт

Изключително неприятна новина и честно казано, на този етап въобще не сме очаквали подобно нещо – наистина не  е нечувано режисьорът да напусне проект преди началото на снимките, но Едгар Райт подготвяше „Ant-Man” години наред и самият Кевин Файги (президентът на Marvel, за тези, които не знаят) неведнъж е казвал колко харесва Райт, колко яки са идеите му за филма, как „Ant-Man” не само е част от Третата фаза, но и подходът към него още преди години е определил подхода към цялата вселена и най-вече към „Отмъстителите”… Веднъж дори каза, че единствената причина да правят филма е Едгар Райт, а сега се разделят заради омразните „творчески различия”.

Години наред Райт работи по филма и Marvel явно бяха доволни и сега, броени седмици преди началото на основния снимачен период, изведнъж „творчески различия”? Според официалното прессъобщение, раздялата е без лоши чувства (нас пита ли ни някой?!) и няма да повлияе на плановете за премиерата. Което означава, че всеки момент ще има нов режисьор, актьорите най-вероятно си остават същите (Пол Ръд, Майкъл Дъглас, Еванджелин Лили, Кори Стол, Майкъл Пеня и Патрик Уилсън) и сценарият ще се запази, ако не същият, то поне с минимални промени. Сценарият на Едгар Райт и Джо Корниш, държим да подчертаем… Как се изнервяме само, пишейки тази новина, не можете да си представите! Взимаме лека почивка, за да успокоим нервите и продължаваме…

В крайна сметка, след подготовката на Райт и имайки предвид как се справят Marvel напоследък, не се съмняваме, че „Ant-Man” без проблеми ще се мери с останалите Отмъстители, но това вече съвсем не е достатъчно, защото няма да е филм на Едгар Райт. А това е нещо много специално и който е гледал нещо негово знае за какво говорим и защо очакваме с такова нетърпение всеки негов филм. А сега ще трябва да почакаме още, след като загуби толкова време по „Ant-Man”.

Ще ви държим в течение с развитието на филма, чийто нов режисьор трябва да бъде обявен всеки момент, както и с плановете на Райт – надяваме се следващият му проект да бъде обявен по-скоро. А ако и на вас ви минава през ум, че може пък Marvel и Райт да се разберат, забравете. Сигурни сме, че са направили всичко възможно, преди да се стигне до официалното прессъобщение. Както казахме в началото, изключително неприятна новина!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments