Принципно харесваме „Твърде лично”, но той даде доста кофти посока на кариерата на иначе страхотния Лиъм Нийсън, в резултат на което той започна да бълва калъпни екшън-трилъри на конвейър. А като апотеоз и перфектна илюстрация на тази неприятна тенденция стои това предстоящо, второ и абсолютно ненужно продължение, непонятно защо озаглавено „Tak3n”.

Интересът ни към филма е почти нулев и нямахме никакво намерение да му обръщаме повече внимание от това, което вече му отделихме, представяйки първите официални снимки и последвалия трейлър, но случайно попаднахме на две забавни реклами, озаглавени „12 Skills of Christmas” и „LinkedIn “Particular Set of Skills” Contest Announcement”, които ни допаднаха и решихме да ги споделим. А покрай тях прибавихме и един клип, тв спот, няколко нови снимки и един плакат.

Жалко, че филмът няма да е толкова забавен, а ще се взима на сериозно. Ако имате нужда от опресняване, този път Милс ще бяга от закона, след като е натопен за убийството на съпругата си, като междувременно трябва да открие начин да отмъсти за смъртта ѝ и за пореден път да защити дъщеря си. Демек, „your fugitive’s name is Dr. Richard Kimble Брайън Милс”. Двойно рециклиране – този път Бесон е надминал себе си.

Ето и останалите споменати материали.

плакат

Режисьор на „Твърде лично 3” („Tak3n”) отново е  Оливие Мегатон („Транспортер 3”, „Колумбиана”, „Твърде лично 2”), а Люк Бесон и Робърт Марк Кеймън се завръщат като сценаристи. В ролите са Лиъм Нийсън, Маги Грейс, Фамке Янсен, Форест Уитакър, Дъгрей Скот, Джони Уестън, Лиланд Орсър, Сам Спуел, Джон Грайс и други.

Премиерата е 9 януари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *