След като първият тийзър на „The Grey” на режисьора Джо Карнахан („Отдел „Наркотици”, „Димящи аса”, „А отборът”) и Лиъм Нийсън промени не особено ентусиазираното ни изначално отношение към филма, с най-новия пълен трейлър мнението ни изминава останалия път до пълната промяна и сега „The Grey” е едно от „must see” заглавията ни за догодина.

Не ни се иска да казваме каквото и да е повече, преди да сте видели трейлъра, затова да преминем направо към него.

(чрез BoxofficeBuz и FirstShowing)

Първо, впечатлени сме от трейлъра сам по себе си – като структура, драматургия и начина, по който използва надписите в първо лице единствено число, за които знаете колко са еднакви и досадни по принцип.

Второ, харесва ни как представя главния герой и историята (екип, обслужващ петролен кладенец, катастрофира със самолет в снежната пустош на Аляска, където се борят за оцеляване в сблъсък с глутница вълци), които получават дълбочина, нехарактерна за типичния „оцеляване в пустошта” филм, да не говорим пък за чистия “ridiculous fun”, който – заради ръкавиците със счупените бутилки от тийзър трейлъра – си мислехме, че ще представлява по-голямата част от филма.

И трето, мразим студа и по принцип (както казахме и миналия път) сме на мнение, че да те изядат вълци ни изглежда по-страшно от акула например – няколкото кадъра с озъбените вълчи муцуни пред човешките лица ни изпълват с доста неприятно чувство – и поради тази причина приемаме цялата ситуация доста драматично и емоционално.

С две думи, филмът изглежда супер и както вече споменахме, определено е „must see”.

Режисьор на „The Grey” е Джо Карнахан, а в ролите са Лиъм Нийсън, Дермът Мълруни, Джо Андерсън, Джеймс Бадж Дейл, Далас Робъртс и др.

Премиерата е 27 януари 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

  1. Гледай ти! Вълците направо си ме изплашиха. Да не повярва човек. 🙂

  2. Тоз пък предпочитал акула вместо хубавите симпатични вълчета…Недоумявам. 🙁

  3. @Кристиан Валентинов
    Доста са страшнички! 🙂

    @HerMamut
    Не ги предпочитам, а смятам, че да те изядат е по страшно и гадно, отколкото да те опоскат акулките. 🙂 🙂

  4. Не е по-страшно, защото вълците винаги първо се целят в гърлото, т.е. – приключват те за по-малко от минута, докато акулата може да те разнася мръвчица по мръвчица. Освен това ако те нахапе вълк винаги можеш да станеш върколак, а от акула – какво? Виктор Крум?

  5. 🙂 🙂 🙂
    Като те нападне глутница, не е ясно кой какво ще ти откъсне първо. 🙂 Но Принципно си прав! 🙂

  6. Малко извън темата, но от няколко дни се каня да пусна тази музикална новина за Лиъм Нийсън. Та…

    Лиъм Нийсън ще замени Ричард Бъртън!…

    Това как ви звучи? както вече написах, не става въпрос за някой римейк на филм, а по-скоро за такъв на музикално произведение. Това е любимият ми мюзикъл „Jeff Wayne’s Musical Version of The War of The Worlds“. За тези, които не са чували за какво става въпрос, това е музикално произведение по романа на Хърбърт Уелс. В първото издание на албума от 1978 г. Ричард Бъртън е в ролята на разказвача (журналиста). В турнето от последните години, въпреки че повечето от певците са нови, както и музикантите, винаги се използваше оригиналния глас на Бъртън.

    Но преди няколко дни, на 18-ти ноември, Джеф Уейн и Лиъм Нийсън дадоха пресконференция, на която съобщиха, че през следващата година ще излезе ново, напълно преработено издание на мюзикъла, в което освен всичко друга, вече няма да чуем Ричард Бъртън. Съответно, в предстоящото турне, Лиъм Нийсън ще участва в мултимедийната част като холограма и в анимацията, която върви по време на концертите.

    http://www.thewaroftheworlds.com/

  7. Интересно, това не го знаех! 🙂
    Дай още една две подробности и можем да я пуснем като „истинска“ новина. 🙂

  8. Ок, ще се опитам до довечера да ти пратя на мейла някои неща. Ще се опитам и да го оформя като статия, но в тази част много не ме бива, та ще видим. 🙂