I’m going to finish this!” заявява героят на Лиъм Нийсън Брайън Милс, който за пореден път трябва да пуска в обръщение своя „particular set of skills”, а ние отговаряме с „of course he will”. Трейлърът на „Твърде лично 3” („Tak3n”) е факт и нещата не изглеждат чак толкова различно, колкото ни бяха обещали. Може да няма отвличане, но всичко останало си е същото. Не че това е някаква изненада – все пак говорим за „бесонка”, а всички знаем, че той от години ни пробутва едно и също нещо отново и отново, само с леки козметични корекции.

Този път Милс бяга от закона, след като е натопен за убийството на съпругата си, като междувременно трябва да открие начин да отмъсти за смъртта ѝ и за пореден път да защити дъщеря си. Дали успява? Познайте… от три пъти! Вижте трейлъра.

Няма какво да коментираме, както се казва „it is what it is.”. Феновете на поредицата (тук разбираме тези, които харесват и втората част, не само първата) и на „бесонките” като цяло ще са на линия и за този филм. Що се касае всички останали… сигурни сме, че ще си намерят какво друго да гледат – филми бол.

А сега вижте и два постера.

плакат

Режисьор на „Твърде лично 3” („Tak3n”) отново е  Оливие Мегатон („Транспортер 3”, „Колумбиана”, „Твърде лично 2”), а Люк Бесон и Робърт Марк Кеймън се завръщат като сценаристи. В ролите са Лиъм Нийсън, Маги Грейс, Фамке Янсен, Форест Уитакър, Дъгрей Скот, Джони Уестън, Лиланд Орсър, Сам Спуел, Джон Грайс и други.

Премиерата е 9 януари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. И какво – Фамке Янсен ще го отнесе? Пфффффффф………..