Знаем какво си казвате: Аман! Аман наистина, но какво да се прави, „Твърде лично 2” („Taken 2”) направи повече пари по света от своя предшественик (376 млн. срещу 227 млн.), така че едва ли е изненада, че ще видим и трета част. Пък и без това, от първия филм насам Лиъм Нийсън си снима все едно и също нещо, какво толкова, че новият се казва „Твърде лично 3”, а не са му измислили нещо друго за „заблуда на противника”?  Всъщност измисли ли са му – в оригинал заглавието е „Tak3n”. Не питайте!

Слава богу, този път във филма няма да има отвличане, самият Лиъм Нийсън се пошегува, че ако дъщерята на Брайън Милс беше отвлечена още веднъж, докато е на пътешествие, той трябва да бъде затворен за безотговорно „родителстване”. В „Tak3n” Милс трябва да бяга, преследван от същите хора, на които е служил вярно, след като е натопен за убийството на негов близък човек.

Ето първите официални снимки.

Лиъм Нийсън

Форест Уитъкър

Лиъм Нийсън

Лиъм Нийсън и Форест Уитъкър

Както вероятно сте забелязали от снимките, към актьорите се присъединява Форест Уитакър, най-вероятно като лидера на екипа, който ще преследва Милс. Той обаче споделя, че няма да има бой между него и Нийсън:

„Няма голям бой между нас, което много щеше да ми хареса. Това ще трябва да почака за „Taken 4”.

Щегица, която не е шегица – ако филмът направи пари, няма начин студиото да се откажат от франчайза. А на Нийсън, който споделя, че историята е „rollicking good, но това е краят”, не му вярваме и за секунда – същото разправяше и след края на втория филм.

На режисьорското столче отново е Оливие Мегатон („Транспортер 3”, „Колумбиана”), а Люк Бесон и Робърт Марк Кеймън се завръщат като сценаристи. Сред актьорите извън очевидния Лиъм Нийсън, завръщане правят Маги Грейс, Фамке Янсен, Лиланд Орсър и Джон Грайс. Сред новите попълнения са вече споменатият Форест Уитакър, Дъгрей Скот, Джони Уестън и Сам Спуел.

Премиерата на „Tak3n”( „Твърде лично 3”) е 9 януари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Който каже че не харесва този невероятен филм, просто няма да повярвам.За мен е велик и много бих се радвала ако има 4 част, и много ве е яд че не получи номинациа за оскар; или поне главна мъжка ролия