Откакто в края на септември видяхме страхотната първа реклама на очаквания с болезнено нетърпение „Inherent Vice” на Пол Томас Андерсън, не сме имали повод да пишем за филма, но сега ни се открива прекрасна възможност да се върнем към него с появата на новия му трейлър, който идва по повод предстоящата премиера на филма тази сряда, 19 ноември в Prince Charles Cinema в Лондон.

Трейлърът, който е монтиран лично от Андерсън, е доста по-кратичък от първия и не дава никаква представа за историята, но това не му пречи да бъде също толкова добър и ефективен. Вижте!

Ще ни се филмът да дойде и у нас на някой тур, но засега не се чува нищо за разпространение. Но не сме загубили надежда, все още има шанс да дойде на някой фестивал.

В допълнение към трейлъра вижте и един нов плакат.

Inherent Vice” е екранизация по едноименния роман на Томас Пинчън и разказва за частния детектив и любител на марихуаната Лари „Док” Спортело, който в края на 60-те години на ХХ в. се наема да помогне на бившата си приятелка в случай, който касае сегашния ѝ супербогат любовник. Случай, който ще го срещне със сърфисти, измамници, наркомани и рокаджии, лихвар с убийствени наклонности, детектив от лосанджелиската полиция, работещ под прикритие саксофонист и мистериозно създание, известно като „Златния зъб”…

Сценарист и режисьор е Пол Томас Андерсън, а в ролите ще видим Хоакин Финикс, Бенисио дел Торо, Оуен Уилсън, Джош Бролин, Рийз Уидърспун, Мартин Шорт, Джена Малоун, Катрин Уотърсън, Кевин Дж. О’Конър, Мая Рудолф, Майкъл К. Уилямс, Ерик Робъртс и други.

Премиерата на „Inherent Vice” е 12 декември в ограничен брой киносалони, а широкото разпространение в САЩ е от 9 януари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments