Венсан Касел

Никога не сме били големи почитатели на „Доберман” на Ян Кунен, при все че сме огромни фенове на Венсан Касел и най-вече на Моника Белучи. Харесваме го, но просто никога не е бил сред любимите ни филми и нито веднъж за последните – колко станаха? – 13 години не ни се е приглеждал, а това за нас е от съществено значение.

Признаваме обаче, че той притежава добри качества откъм екшън, забава и цялостен визуален стил. Едно време смятахме, че Гай Ричи е свил туй-онуй от него, но толкова отдавна не сме го гледали, че не сме сигурни дали тогава не сме си фантазирали нещо.

Но както и да е, новината е за това, че се готви продължение на „Доберман”, озаглавено „Dobermann 2: Arm Wrestle” и според Screen Daily (чрез Playlist) Венсан Касел води преговори за участие.

Това, което до момента се знае за проекта е, че писателят Джоел Хусин отново ще напише сценария и че Чеки Карио изглежда е подписал договор и отново ще изпълни ролята си на смахнатото садистично ченге Кристини. Завръщане прави и продуцентът Ричард Ронда Дел Кастро, който споделя:

„12 години публиката от целия свят чака „Доберман 2” и това ще бъде впечатляваща европейска екшън продукция, заснета на френски и английски, не само с френски, но и с международни актьори.”

Все още обаче не се чува дали Ян Кунен („Коко и Игор”) ще се завърне на режисьорския стол, нито дали Моника Белучи ще участва. Надяваме се, че ако направят филма, тя ще участва, защото в противен случай нямаме никакво намерение да го гледаме.

Бюджетът на филма ще бъде около 35 млн. и снимките се очаква да започнат през следващата година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

 1. Уууууу… якост!

  🙂

  Миналата година си припомних Доберман и… бе не беше мощно както го помнех от края на деветдесетте, но стоеше добре!

  😉

  И аз искам Моника, нищо, че е няма 😛

  И Чеки!

  И Венсан…

  'сичките педалчета ги искам!!!

  😀

 2. Дано участва и Антон Баслер в ролята на Мустик както и Попа тия 2мата късат по ненормални копелета не познавам !