Спечели DVD на “Амелия”

Играта приключи. Благодарим на всички участници. DVD на „Амелия“ си спечели Ина Шалева. Честито!

От „А+ филмс” дават възможност на някой от нашите читатели да спечели на DVD амбициозната и затрогваща версия за живота на легендата Амелия Екхарт – записала името си в историята като първата жена прелетяла Атлантика – дело на талантливата индийска режисьорка Мира Найр („Името”, „Панаир на суетата”).

За да имате този филм в колекцията си, трябва да отговорите правилно на следния въпрос:
За кои два филма Хилъри Суонк е носителка на наградата Оскар?

„Момчетата на плачат“ и „Момиче за милион Долара“

“Амелия” - DVD

Двукратната носителка на Оскар Хилари Суонк се завръща с поредното си незабравимо превъплъщение в ролята на Амелия Еърхарт – легендарната американка, която смело вписва името си в историята на авиацията. Ричърд Гиър е в ролята на харизматичния й делови партньор и любящ съпруг Джордж Пътнам. Обвързани от общата си амбиция и любов двамата се радват на дългогодишен брак, който нито желанието на Амелия да лети, нито страстната й афера с Джийн Видал (Юън Макгрегър), могат да разклатят. Уникално съчетание от човешка драма, всепомитащ романс и епично приключение, Амелия е филм, който веднага ще грабне сърцата ви и ще ви понесе на крилете на човешкия дух и стремеж към покоряване на все нови и нови висини.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Здравейте Милена, победителят от играта вече бе изтеглен и това е Ина Шалева, просто в суматохата сме пропуснали да го обявим. Адски много се извиняваме за причиненото неудобство.

  2. еее, ако знаех щях да участвам 🙁

    нищо че филма не ме кефи

    награди с адулт филми няма ли да има? 🙂