Месец до премиерата – и машината вече действа на пълни обороти! Зловещичък тийзър на „Сойка-присмехулка – част I” обиколи мрежата преди дни, а сега имате възможност да видите реклама и първото „пропагандно” видео на Capitol TV, които са част от верижно-предаваната онлайн комуникация на филма. Тя включва страници и account-и в социалните мрежи (фейсбук и туитър), както и регулярно зареждане с нова визия и съдържание на официалния сайт на филма. Да, само месец до премиерата, и Lionsgate са убедени как нетърпението е толкова голямо, че са решили да пуснат в продажба билетите – сакън, някой ако не се курдиса да го гледа в полунощната премиерна прожекция, може зла съдба да сполети филма! Открийте бялата роза, уважаеми зрители:

Lionsgate и Google са решили хем по находчив начин да привлекат вниманието на феновете на прочутата трилогия на Сюзан Колинс, хем да „спечелят” нови зрители сред активното младо население, което ежедневно ползва канала YouTube. Чрез оригинални късчета фантазна реалонст, представяни като „включвания” от Capitol TV, озаглавени „Гласовете на Окръзите” („District Voices”), публиката ще има възможност да се запознае отблизо с поминъка на част от Окръзите в Панем. Какво предстои като програмация в Capitol TV през седмицата:

Вторник, 21 октомври – Окръг 2: Шейн Фейзън ще покаже техники и обучение в действие, които са необходими за Миротворците в Панем

Сряда, 23 октомври – Окръг 5: Дерек Мълър, познат с умопомрачителните си експерименти и научни дискусии ще демонстрира нови способи за генериране на електричество в бъдещето

Четвъртък, 23 октомври – Окръг 9: Джими Уонг и Ашжли Адамс ще представят различнии техники на печенето от Окръга на зърното на Панем.

Петък, 24 октомври – Окръг 6 – Джъстин Езарик ще ни покани да надникнем в тайните на движещите сили, които с гордост осигуряват транспортирането на Миротворци до всяка точка на Панем.

В интерес на истината – почват да ми идват малко в повече количествата рекламни материали и разностилието им (стилизираните бели акценти и арт-дизайнерските постери, след тях „крилатата” милитари-визия ), но това си е продуцентско-разпространителско решение в името на запазване и увеличаване на зрителите. То това е важното (в този – и всички останали случаи!), няма какво да се заблуждаваме с претенции за „художествени” търсения… Ще стискаме палци „Сойка-присмехулка – част I” поне да не ни разочарова… Ето и един допълнителен сет нови оригинални фотоси:

Дженифър Лоурънс

Филип Сиймур Хофман

Уди Харелсън

Първата част на екранизацията на „Сойка-присмехулка” открива Катнис (Дженифър Лоурънс) в Окръг 13, след като буквално успя да провали юбилейните „игри на глада”. Под ръководството на президент Коин (Джулиан Мур) и с помощта на съветите на доверените й приятели, Катнис „разперва криле” и започва борба да спаси Пийта (Джош Хътчърсън) и всички хора в държавата, които вече се бунтуват, трогнати от нейната смелост.

Режисьор на „Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част I” (както и на предстоящата втора част) е Франсис Лоурънс, а в ролите са Дженифър Лорънс, Джош Хътчърсън, Лиъм Хемсуърт, Уди Харълсън, Елизабет Банкс, Доналд Съдърланд, Филип Сиймур Хофман, Джулиан Мур, Сам Клафлин, Джефри Райт, Станли Тучи, Джена Малоун, Уилоу Шийлдс и др. Премиерата е 21 ноември 2014.

Повече подробности за филма и историята можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *