Да не би случайно да забравим, че предстоят нови „Игри на глада” след има-няма два месеца, представяме ви поредните визии – бунтовнически постери на „Сойка-присмехулка – част I”. Че крилете изглеждат добре, особено на раменете на Лиъм Хемсуърт – спор няма, но поредицата е пусната със специален акцент Натали Дормер, защото 1) всички много си я харесват в „Игра на тронове” и 2) момичето прави много добър злодейски образ в „Elementary”. Струва си да ѝ се обърне специално внимание в ролята на Кресида. Останалите са Елдън Хенсън в ролята на Полукс, Махершала Али като Богс, Уес Чатъм в ролята на Кастор и Eвън Рос като Месала.

От нещата, които видяхме досега като рекламни акценти, е трудно да се прецени до каква степен може да разчитаме на залитане в силната стилизация, обещана ни с първите тийзъри в снежнобяло, или ще има потапяне в сивотата, която видяхме в предпоследните постери, посветени на Окръг 13. Ние лично си падаме повече по нюансираните неща, затова ще разчитаме на новата насока, в която се тръгва рекламната кампания на филма.

Режисьор на „Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част I” (както и на предстоящата втора част) отново е Франсис Лоурънс, а в ролите са Дженифър Лорънс, Джош Хътчърсън, Лиъм Хемсуърт, Уди Харълсън, Елизабет Банкс, Доналд Съдърланд, Филип Сиймур Хофман, Джулиан Мур, Сам Клафлин, Джефри Райт, Станли Тучи, Джена Малоун, Уилоу Шийлдс и др.

Премиерата е 21 ноември 2014.

Повече подробности за филма и историята можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *