След дълго чудене и обсъждане дали картинките, които предстои да видите, са „legit” или не и дали си заслужава да ви ги представим, най-накрая се решихме да ги пуснем, тъй като смятаме, че ще са любопитни за феновете на поредицата „Джурасик парк”, които също като нас проявяват интерес към всичко свързано с нея, независимо дали става въпрос за нещо използвано в самите филми или отпаднало по време на творческия процес.

Става въпрос за две концептуални рисунки (дело на художника Нейтън Шрьодер, който е работил по филми като „Отмъстителите”, „Пропадане в мрака”, „Зората на планетата на маймуните”, „Игрите на глада: Възпламеняване”), които представят вариант на изключително добре развит технологически парк, намиращ се на добре познатия на феновете остров Нублар, където знаем, че ще се развива действието на новия филм на Колин Тревъроу „Джурасик свят” („Jurassic World”).

Jurassic World

Jurassic World

Знаем, че тези картинки са правени за филма, но не сме сигурни дали не са били отхвърлени или пък са били за някакъв много ранен етап на сценария – както знаете „Джурасик парк 4” се подготвя от доста години и всичко е възможно.

Лъскавите модерни постройки обаче се връзват с част от информацията, с която разполагаме, а именно, че действието на филма ще се развива на остров Нублар 20 години след оригиналния филм на Спилбърг, когато „Джурасик парк” вече е действаща атракция, приемаща над 10 милиона посетители годишно. Предполагаме, че за целите на филма, нещо ще се развали (може би впечатляващата релсова система, която виждаме на снимките) в най-неподходящия момент.

След последната кастинг новина за завръщането на Б. Д. Уонг като д-р Хенри Ву имаше още едно ново попълнение и това е Омар Си, който е познат на родните зрители от чудесния френски филм „Недосегаемите” (предстои ни да го видим и в „X-Men: Days of Future Past”). За съжаление, както и за повечето от другите актьори, няма никаква информация за естеството на ролята му.

Режисьор на „Джурасик свят” („Jurassic World”) е Колин Тревъроу, който е и автор на сценария, заедно с партньора си от „Безопасността не е гарантирана” Дерек Конъли. В ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Тай Симпкинс, Ник Робинсън, Винсент Д’Онофрио, Ирфан Кан, Б. Д. Уонг, Омар Си и др.

Премиерата е 12 юни 2015

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *