На другия край на рекламния спектър на „Годзила”, за който говорихме в предишната новина, се намира „Невероятният Спайдър-мен 2” на Марк Уеб, от който сме виждали купища трейлъри – последният от които беше 4-минутното превю дебютирало в допълнение към Super Bowl спота на филма.

Тогава споменахме, че се надяваме да не стане като с първата част, покрай чиито реклами бяхме изгледали цели 25 минути от филма, но май точно натам вървят нещата, тъй като вчера Sony представиха поредния нов трейлър, който е с дължина 3 минути и предлага известно количество кадри, които не сме виждали до момента.

http://www.youtube.com/watch?v=SsTr1mjNOBs

Голямо хвърчене ще пада! Технически нещата се развиват много бързо и вече не е никакъв проблем да следваме люшкащия се между сградите Спайди. И много ни хареса как Гуен Стейси му извика името накрая. Напомни ни за добре известния виц, в който Супермен написал на стената, че Батман е педераст. А знаете, как е отвърнал той.

Като допълнение, вижте първата официална снимка на Дейн ДеХаан като Зеления гоблин, който на този етап е един от плюсовете на филма.

Дейн ДеХаан като Зеления гоблин

Страхотно е да бъдеш Спайдър-мен. За Питър Паркър е неповторимо усещане да прелита между небостъргачите, приел ролята си на герой, и да прекарва дните си с Гуен. Но да бъдеш Спайдър-мен си има своята цена: само той може да защити жителите на Ню Йорк от страховитите злодеи, които застрашават града. С появата на Електро, Питър трябва да се изправи срещу враг много по-могъщ от самия него. И когато старият му приятел Хари Озборн се завръща, Питър осъзнава, че всички негови врагове имат нещо общо: OsCorp.

Предишните реклами, както и всякакви новини, свързани с филма и с предстоящото разширяване на филмовата вселена на Спайдър-мен, можете да откриете в новините ни до момента.

Режисьор на „Невероятният Спайдър-мен 2” отново ще е Марк Уеб, а в ролите са Андрю Гарфийлд (Спайдър-мен), Ема Стоун (Гуен Стейси), Джейми Фокс (Електро), Дейн ДеХаан (Хари Озборн), Пол Джамати (Носорога), Сали Фийлд (леля Мей), Колм Фиор (Ейдриан Туумс) и др.

Премиерата е насрочена за 2 май 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

 1. Чакай, чакай, чакай, чакааааай!!!!!!!!!!
  Абе аз що не знам тоя виц бре?
  Я,я,я, и какво му е казал Батман???
  Аре некой да каже де…

 2. Небостъргач, последния етаж. Мъж, облчен в черен костюм седи и пие уиски. До него се приближава мъж. Облеченият в черно отпива, посочва през прозореца и казва:
  -Знаеш ли, че на тая височина вятърът е толкова силен, че сега ако се метна – ще ме върне обратно?
  Другият:
  -Да бе, глупости…
  -Дръж ми чашата… – отворил прозореца, хврълил се и след 5 секунди се върнал.
  Другият като гръмнат:
  -Стига бе, еби му майката, дай и аз да пробвам!
  Хвърлил се и – директно долу като пържола.
  Мъжът с черен костюм отпил доволно от уискито, а до него дошъл възрастен белокос мъж и му казал:
  -Батмане, Батмане…. Мноу кофти копеле ставаш кат’ се напиеш…

 3. 1. за вица – т’ва ще да е побългарената псувняшка версия.. ама в оригинал си е:
  http://media.lolwall.co/c/2013/04/sweet-revenge_264511-460x.jpeg

  2. @Sir Stevancho: правиш ли разлика м/у Батман & Супермен?
  Хайде замести ги в историята, защото Човекът-прилеп, противно на общоприетото схващане, СПОЙЛЕР: Не може да лети! СЕНЗАЦИЯ! А дори и с „крилата си“ само „кръжи“. Един от малкото „супер“-герои без свръхестествени сили – доблестен, Тъмен рицар. (да не се бърка с Черният рицар Мартин Лоурънс ; )

 4. @Dragonheart,

  Приятелю, това е виц. Виц, който се разказва по този начин, защото звучи по-гпотино да е с „черен костюм“, по-готино е от „Супермене“ и поради ред други причини. Както съм чул вица преди години – така го разказвам.

  Иначе – не, не правя такава разлика.

  Деба и малоумния нещастник.

 5. 😀 PS: Новият Спиндерман изглежда отвратително и дори от торент няма да го гледам.