Невероятният Спайдър-мен 2” беше един от филмите, чиято Super Bowl реклама (за радост на феновете) се появи няколко дни преди самото събитие. Оказа се обаче, че Sony са ни приготвили изненада, когато стана ясно, че клипчето свършва по средата с надпис „следва продължение”, което ще се излъчи по време на самото спортно събитие. Тоест, вариант на добре познатите ви тийзъри на тийзъри, но малко по-„хитро” – с повече кадри и като цяло с малко повече смисъл.

Ние не успяхме да сварим да ви покажем отделно тази първа част, но сега, след като Super Bowl е вече зад гърба ни, се включваме с двете реклами накуп. Вижте.

„Whaaaaaaaat?”

Спайдърменските изненади обаче не приключват до тук. Паралелно с втората част на рекламата в интернет дебютира и нов почти четириминутен трейлър „Unite sizzle reel”, който разкрива доста подробности от сюжетната линия с Електро (ключови моменти и хронология), а накрая залага на експлозивния екшън. Само се надяваме, с тези трейлъри да не стане като с първата част, покрай чиито реклами бяхме изгледали цели 25 минути от филма.

http://www.youtube.com/watch?v=dW5u_y27LmQ

Страхотно е да бъдеш Спайдър-мен. За Питър Паркър е неповторимо усещане да прелита между небостъргачите, приел ролята си на герой, и да прекарва дните си с Гуен. Но да бъдеш Спайдър-мен си има своята цена: само той може да защити жителите на Ню Йорк от страховитите злодеи, които застрашават града. С появата на Електро, Питър трябва да се изправи срещу враг много по-могъщ от самия него. И когато старият му приятел Хари Озборн се завръща, Питър осъзнава, че всички негови врагове имат нещо общо: OsCorp.

Предишните реклами, както и всякакви новини, свързани с филма и с предстоящото разширяване на филмовата вселена на Спайдър-мен, можете да откриете в новините ни до момента.

Режисьор на „Невероятният Спайдър-мен 2” отново ще е Марк Уеб, а в ролите са Андрю Гарфийлд (Спайдър-мен), Ема Стоун (Гуен Стейси), Джейми Фокс (Електро), Дейн ДеХаан (Хари Озборн), Пол Джамати (Носорога), Сали Фийлд (леля Мей), Колм Фиор (Ейдриан Туумс) и др.

Премиерата е насрочена за 2 май 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

 1. Електро е супер, както и Гарфийлд. Единственото ми притеснение е, че ще се олеят с многото злодеи. :/

 2. Това пластелиново-анимационно спайдерменче не докосва нищо в мен.

 3. И аз това казвам.

  Прекалено много лошковци.

  Ама то за Спайдърмен си е нормално.

  Постоянно има минимум двама които искат да му светят маслото. 😀

 4. Няма да има много „лошковци“. Носорогът ще се появи последните 5 минути от филма.
  И не, че това ще е ТОЙ, но щом може да има добър филм с много герои, що да няма и с много злодеи? 🙂

 5. А, точно това щях да пиша. Надявам се поне един от тях да се появи към края на филма. Сега съм доста по-спокоен (не че кой знае колко ми пука за тоя филм, ама карай… :D)

 6. По-добре да коментираме Капитан Америка , заслужава повече внимание просто 😀

 7. Ами, що не коментираш? 🙂
  Според мен, ако са си взели поука от първия „Спайдър-мен“, този има има вероятност да се окаже готин.

 8. Тези „Вичко или еди-колко-си неща, които не са наред с…“ са мега тъпи и смотани. Това видео също не е изключение.

  @DorrianDante
  Нашето писане или това на сценаристите? 🙂