Хю Джакман и Гарет Хедлънд

Как да го кажем по-меко – нямаме вяра на Джо Райт! Колкото и да се опитваме да бъдем обективни, повече са минусите му, отколкото плюсовете – за момента. Вече сме споделяли, че Warner Bros. са го ангажирали в „предисторията” за Питър Пан, а в хода на развитие на проекта става ясно, че той е цанил не Хавиер Бардем за злодея „Черната брада”, а самия Хю Джакман, чието участие вече е потвърдено официално.

Ролята на Хук пък е предложена на Гарет Хедлънд („По пътя”, „Трон: Заветът”). Бъдещият капитан съвсем няма да бъде „лош и зъл” – той и Питър Пан ще са приятели, но все още не се зная кой ще бъде „вечното момче”. Предстои кастинг, а Warner Bros. се надяват да си хванят някое „откритие” за ролята…

От най-различните информации, които се въртят в мрежата стана ясно, че режисьорът се е „прицелил” и в 3D-то като изразно средство, и точно тук ни се включиха всичките аларми! Едно е да имаш потенциал да захаросаш история като тази на Питър Пан (‘щото Райт общо взето това прави), друго е да избираш актьори по популярност, обаче да разчиташ обемните образи да ти „спасят” бъдещия филм – това е вече прекалено. В такива случаи все се сещаме за нещо, което беше казал (може би) Джеймс Камерън: „Трябва да знаеш кога и къде да използваш 3D визия”. А дори и да не е той, прилича му да го е казал, не мислите ли?!

Pan” на Джо Райт ще се работи по сценарий на Джейсън Фукс и е планиран за пускане на екран през лятото 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *