Kung Fu

Няма абсолютно нищо изненадващо в новината, че се готви кино римейк на сериала от 70-те „Kung Fu”, но ако ни бяха казали, че в момента се търси режисьор, щяхме да се обзаложим, че студиото иска някой занаятчия с опит в бесонки или нещо подобно. За всеобща радост, според Deadline, режисьор на филма ще е Бил Пакстън. Да, точно този Бил Пакстън. „How can they cut the power, man, they’re animals!” и “Game over, man! Game over!”.

Въпреки че за нас винаги ще си остане „най-якият идиот в Холивуд”, Пакстън има предостатъчно сериозни роли и вече режисира два прилични филма и честно казано, като заклети фенове, ние ще му се доверим каквото и да реши да прави. Малко сме изненадани от рязката проява на кунг-фу интерес, но така или иначе някой щеше да се сети, че е време за римейк/рибут/продължение – дори няколко десетилетия по-късно сериалът си е култов и завинаги ще си остане най-известната (да не кажем легендарна) роля на Дейвид Карадайн.

Засега единствените известни подробности около проекта са продуцентите „Legendary East”, които са планирали снимките за следващото лято в Китай. Може би затова се носят слухове, че този път в ролята на „Grasshopper” може да е азиатец, но по-вероятно е отново да видим историята на поне полу-американски монах. Дано скоро има новини и за кастинга. Ще ви държим в течение, а сега ще се заемем с малко домакинстване. „Wash day tomorrow. Nothing clean.”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *