Guardians of the Galaxy” е един от най-любопитните и интересни предстоящи проекти на Marvel и с нетърпение очакваме първия трейлър, за да видим как точно ще изглежда  филмът визуално и какъв ще бъде цялостният му тон. Вече сме споделяли, че очакваме да бъде или един от най-яките филми за годината, или тотална катастрофа. Просто естеството на героите и историята е такова, че не виждаме вариант за средно положение.

На този етап обаче трейлър все още няма и трябва да задоволим интереса си с първата официална снимка от филма, която представя главните действащи лица. Заедно със снимката, която между другото е вариант на един концептуален кадър, който вече сме виждали, когато ви представихме няколко неофициални снимки зад кулисите (можете да го видите и по-долу), Marvel разпространиха и първия синопсис. Вижте ги.

Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy - концептуално изкуство

Както казахме, нямаме търпение да видим тези интересни герои в действие. Предвид това, че премиерата на филма е насрочена за 1 август, не ни се вярва да чакаме още много.

Ето и официалния синопсис, от който сме поизрязали неща от сорта на „от студиото, което ви представи…”, „епично космическо пътешествие…” и всякакви подобни. Оставили сме  само най-същественото!

В „Guardians of the Galaxy” безочливият авантюрист Питър Куил става обект на неуморно преследване от страна на ловци на глави, след като открадва мистериозно кълбо, търсено от Ронан – могъщ злодей с амбиции, които заплашват вселената. За да избегне упорития Ронан, Куил е принуден да обедини сили с четирима много различни аутсайдери: Рокет, размахващ оръжие енот, Груут, приличащ на дърво хуманоид, смъртоносната и загадъчна Гамора и търсещия отмъщение Дракс. Когато Куил открива истинската сила на кълбото и опасността, която представлява за космоса, той трябва да направи всичко възможно, за да обедини разпасаните си съперници в един отчаян отпор, от който зависи съдбата на галактиката.

Режисьор на „Guardians of the Galaxy” е Джеймс Гън („Sliter”, „Super”), а в ролите са Крис Прат (Питър Куил/Star-Lord), Зоуи Салдана (Гамора), Дейвид Батиста (Дракс Унищожителят), Брадли Купър (Рокет), Вин Дизел (Груут), Лий Пейс (Ронан/Ronan the Accuser), Бенисио дел Торо (The Collector), Джимон Хонсу (Корат), Майкъл Рукър (Йонду), Карън Гилън (Небюла), Джон С. Райли (Роман Дей), Глен Клоуз (Раел), Питър Серафинович (офицер) и др.

Премиерата е 1 август 2014.

Повече подробности за филма можете да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments