Justice League

Малко се позабавихме с тази новина, но вчера – наравно с официалния трейлър на „Suicide Squad” и първия поглед към „Wonder Woman” – на „DC Films Presents: The Dawn of the Justice League” презентацията по CW бяха разкрити и няколко доста интересни неща за „Justice League Part One” на Зак Снайдър.

Първоначално получихме концептуална рисунка, която наред с героите, които вече сме виждали (като БатманСупермен и Жената-чудо), предложи и първия ни своеобразен поглед към филмовите инкарнации на Cyborg (Рей Фишър) и The Flash (Езра Милър). По-късно рисунката беше последвана и от две кратки информативни видеа за двамата герои, плюс още едно видео, в чиито фокус е Аквамен (Джейсън Момоа), когото също вече бяхме виждали. Ето ги.

justice league

https://www.youtube.com/watch?v=jSzL4oAtFDs

Това обаче не беше всичко. На концептуалната рисунка се забелязваше липсата на един герой, доста важен за „Justice League” – Зеленият фенер. За първи път creative директорът на DC Entertainment Джеф Джонс потвърди, че той също ще е част от филмовата вселена на DC. Не става ясно обаче кой ще го играе и дали ще се появи в „Justice League Part One” или ще трябва да изчакаме до 2020 година, за когато е предвиден „The Green Lantern Corps.”.

Приключваме новината с едно посветено на „Batman v Superman: Dawn of Justice” видео, което си е съвсем на място тук, тъй като това ще е филмът, който ще постави началото на споделената филмова вселена на DC. Именно в него, наред с Батман и Супермен, които са най-важната част от Лигата, ще видим първата поява на доста от останалите герои, които впоследствие ще имат и самостоятелни изяви.

Режисьор на „Justice League Part One” е Зак Снайдър, а сценарият е на Крис Терио („Арго”). В ролите са Хенри Кавил (Супермен), Бен Афлек (Батман), Гал Гадот (Жената чудо), Рей Фишър (Киборг), Джейсън Момоа (Аквамен), Езра Милър (Светкавицата), Ейми Адамс (Лоис Лейн) и други.

Премиерата е насрочена за 10 ноември 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *