Никога не сме крили, че сме големи почитатели на Сет Макфарлън и че харесваме (почти) всичките му начинания, в това число и режисьорския му дебют „Приятелю Тед”, който намираме за изключително забавен. Затова не е изненада, че очакваме с голям интерес и втория му режисьорски проект, уестърн-комедията „A Million Ways to Die in the West”, който – на всичкото отгоре – е с участието и на няколко други много сериозни наши любимци: Чарлийз Терън, Аманда Сайфрид, Лиъм Нийсън и Нийл Патрик Харис.

При това положение изглежда нелогично да имаме съмнения спрямо този проект, но точно това се получава – уестърн-комедиите са специфични, доста пипкави и трудни за изпълнение и колкото и да вярваме на Макфарлън, имаме едно на ум и ще се въздържим от прояви на истински ентусиазъм, докато не видим първия трейлър. Предполагаме, че той ще се появи скоро, тъй като рекламната кампания вече върви усилено, наскоро видяхме първата официална снимка, преди два дни се появи още една (виждате я най-горе), а сега е ред и на поредица „character” постери.

A Million Ways to Die in the West” разказва за страхлив овцевъд, който след като отказва участие във въоръжено разрешаване на конфликт, е изоставен от съпругата си за друг мъж. Един ден в града пристига красива мистериозна жена, която му помага да открие куража си и постепенно двамата се влюбват един в друг. Но когато нейният съпруг, който е известен престъпник, пристига, за да търси отмъщение, фермерът трябва да постави новооткритата си смелост на изпитание.

Режисьор на „A Million Ways to Die in the West” е Сет МакФарлън, който е изпълнител и на главната роля. Партнират му Чарлийз Терън, Аманда Сайфрид, Нийл Патрик Харис, Лиъм Нийсън, Сара Силверман, Джовани Рибизи и др.

Премиерата е 30 май 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *