Понякога и най-невинната и безобидна работа може да се окаже обсебваща. Дори смъртоносна. Това ще ни покаже новата хорър поредица „Archive 81” на Netflix. Стрийминг гигантът пусна трейлър на продуцирания от Ребека Соненшайн („The Boys”, „The Vampire Diaries”) и Джеймс Уан („Заклинанието”, „Злокобен”) сериал, като първата ще влезе в ролята и на шоурънър.

Archive 81” е вдъхновен от подкаст със същото име и разказва историята на Дан Търнър (Мамоду Атие). Младият мъж получава задачата да възстанови поредица от сериозно пострадали в пожар видеокасети от началото на деветдесетте години на миналия век. Задача, която на пръв поглед изглежда лесно и невинно, много бързо се превръща в мрачно и изпълнено с много опасности разследване.

Вижте и въпросния трейлър:

Имаме чувството, че ни показват малко повече от нужното, но със сигурност изглежда ефектно. Както може да се види и от горните кадри, „Archive 81” ще разглежда две различни времеви линии, които постепенно ще достигнат до обща развръзка. От една страна ще имаме Дан Търнър в наши дни, които възстановява и постепенно се потапя във видеоматериала. В същото време ще можем да проследим и заснетото от Мелъди Пендрас (Дина Шихаби), която започва документална поредицата за голяма жилищна сграда. Виждаме демоничен култ, зловещи създания и, може би, още нещо.

Archive 81” ще се разгърне в осем едночасови епизода и премиерата му е много по-скоро отколкото някой би очаквал. Само след седмица ще имаме възможност да разнищим мистерията около въпросната сграда и да проследим съдбата на двамата протагониста.

Шоурънър, както вече споменахме, ще бъде Ребека Соненшайн. В ролите ще видим Мамоду Атие, Дина Шихаби, Мартин Донован, Мат Макгори, Джулия Чен, Еван Йонингкайт, Ариана Нийл и други.

Премиерата на „Archive 81” е насрочена за 14 януари по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments