Джефри Дийн Морган в поредната си емблематична комиксова роля
Джефри Дийн Морган в поредната си емблематична комиксова роля

Преди близо месец видяхме кратък откъс от седмия сезон на „The Walking Dead“, а сега е ред и на нов трейлър – продължителността му е скромна, а кадрите отново акцентират върху отрицателните пepcoнaжи и по-конкретно: върху архизлодея Ниган. Вижте:

https://www.youtube.com/watch?v=QNHWtJ7KS-8

За пореден път си даваме сметка колко точен кастинг удар е изборът на продуцентите в лицето на страхотния и любим Джефри Дийн Морган – той не само беше отличен антигерой в „Пазителите“ по Алън Мур, където изигра блестящо Едуард „Комедианта“ Блейк, но по всичко изглежда, че ще се утвърди и като епохален гадняр в зомби драмата по Робърт Къркман, където се очаква дълго да тормози главните герои. Дори кратката му поява като д-р Томас Уейн в чудесния, но престъпно недооценен „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“ ни допадна адски и ни демонстрира, че Морган явно е способен да изиграе дори благородни образи, било то и в рамките на секунди екранно време.

Ето и няколко чисто нови постера:

плакат плакат the-walking-dead-season-7-poster-negan-shadow

Новите епизоди на „Живите мъртви“ ще започнат да ни пръскат с кръв и вътрешности на 23-ти октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Копеле… цели 6 сезона оцелелите се брояха на пръсти, с редки изключения по големи групи до 20-30 души и изведнъж… ми те хората повече от зомбитата бе… и „нашите“ все са се разминавали с Ниган и аверите му, въпреки, че последният очевадно е събирал лепта и „данъци“ от де що има съхранена общност. Плитки номера…

  2. Ниган го тийзваха почти два сезона, екшуъли. По всичко изглежда, че седмият ще е дори по-badass от шестия, което значи, че ще е повече от задължителен.

    1. Именно… тийзваха го с некакви мръшляци разхождащи се тук таме. Очевидно останалите са ходили в тунели под земята, щото сега изведнъж се оказа, че са с численост между населението на Стара Загора и Бургас… сигурно са изживявали некъв Ъндърграунд, ба ли го… подозирам, че нещата отиват към велика порнография като вълците, дето ни тийзваха два сезона преди това… а се оказаха банда прошляци с три ножа, пистолет и пушка…

      😀

    2. Ти явно мислиш, че действието се развива от Младост до Надежда 😀

    3. Не бе, Ниган е в на Източното крайбрежие, а Рик на Западното… 🙂