Ето че „Paramount” не се трогнаха особено от смъртта на Том Кланси, както предположихме, че ще стане вчера, когато видяхме официалния постер на „Jack Ryan: Shadow Recruit”, и продължават с маркетинговата кампания, като представят и първия трейлър, може би съвсем умишлено възползвайки се от допълнителната реклама, която могат да получат от присъствието на кончината на Кланси в новинарските заглавия. Или пък може просто да си спазват предварително начертан план, от който им е трудно да мърдат. Но какъвто и да е случаят, трейлърът е факт, така че вижте го.

Коментарът ни за този трейлър е същият, като за плаката – малко стандартен като за политически екшън-трилър, но все пак не е лош като за първи поглед. Определено обаче ще очакваме повече от следващите реклами, защото общо взето, тук не видяхме нищо, което да ни хареса наистина, а по принцип разчитаме на филма. Доволни сме единствено от Кенет Брана и Кевин Костнър.

Ето още веднъж синопсиса на филма, който след като изгледахме трейлъра виждаме, че не е много точен, но все пак помага да се ориентираме в обстановката.

Jack Ryan: Shadow Recruit” не е създаден по нито един конкретен роман на Кланси и общо взето разказва „оригинална” история, която се развива във времето, когато Джак Райън все още не се е присъединил към ЦРУ. Той работи като финансов специалист в Москва и разкрива заговор на своя работодател – финансовия гений Виктор Стазов (в ролята Кенет Брана) – за организиране на терористична атака, с която да бъде срината американската икономика чрез девалвация на щатския долар.

Режисьор на „Jack Ryan: Shadow Recruit” е Кенет Брана, сред сценаристите са имената на Дейвид Кеп и Адам Козад, а в ролите ще видим Крис Пайн, Кенет Брана, Кевин Костнър, Кийра Найтли, Колм Фиор и др.

Премиерата е 25 декември 2013.

Повече подробности за филма, можете да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Изглежда много, много далеч от екранизациите с Харисън Форд 🙁

  2. Би било култово, ако върнат Форд на стари години да изиграе един дърт и сърдит Райън – по възможност пак с Нойс като режисьор 🙂