The Darkest Matter

Quieth Earth” пуснаха тийзър трейлъра на интересния фантастичен филм „The Darkest Matter” – нещо като „Повелителят на мухите”, само че в космическа станция – който е резултат на филмова програма за деца, продуцирана от „Dawnrunner Productions”.

Веднага казваме, че трилърът създава впечатление за не особено скъпа продукция, но за сметка на това изглежда адски интересно и просто не можем да повярваме, че зад целия филм стоят десетина дечица.

Чудим се кога и на родна земя ще можем да видим такова нещо. Даже, като се замислим, не е задължително да бъде създадено от деца. Само да е нещо подобно, а не поредната изнасилена българска драма.

Космосът е опасно място за едно дете. Когато техният колониален кораб е унищожен, Илейн Барет и малка група оцелели деца се оказват на борда на мистериозна, изоставена космическа станция. С течение на времето техните шансове за спасяване намаляват и уморените деца започват да се обръщат едно срещу друго. С нейните топящи се съюзници и без шанс да изпрати сигнал за помощ, Илейн трябва да направи избор: да остане в изпълнената с гневни и жестоки деца станция или да опита шансовете си в космоса.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *