“Columbia Pictures” представиха първия плакат на “The Social Network” на Дейвид Финчър и въпреки че повечето реакции не са съвсем положителни, на нас определено ни харесва. Освен, че много ни радва къде са изписани заглавието, сайтът на филма и най-вече “Columbia Pictures”, изражението на Джеси Айзенбърг и рекламното изречение дават значително по-ясна представа какво ще представлява филмът, отколкото официалният синопсис на книгата, по която е създаден той. (Ако все пак синопсисът ви вълнува, можете да го прочетете по-долу.)

Наистина не е най-красивият плакат на света, но не сме и очаквали лъскав, типично холивудски образ, напротив. Финчър явно ни е подготвил реалистична и не особено щастлива история за създаването на Facebook, който завинаги промени интернет, социалните взаимоотношения и като всеки истински феномен, изглежда сякаш винаги е съществувал и никой не може да си представи какво е било преди него.

Първи плакат на “The Social Network”

Едуардо Саверин и Марк Зукербърг са студенти в Харвард и най-добри приятели, които освен познанията по математика, споделят и неумението да разговарят с жени. Една вечер компютърният гений Марк хаква сървъра на Харвард и създава мрежа с класирани профили на всички студентки. Така се ражда Facebook и Марк и Едуардо се сблъскват със света на парите, адвокатите, опортюнистите, красивите жени, алчността и безвъзвратната загуба на приятелството. Във филма на Дейвид Финчър, освен Джеси Айзенбърг, участват още Джъстин Тимбърлейк, Андрю Гарфийлд, Макс Мингела и Джоузеф Мазело.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *