Като запалени колоездачи – част от екипа ни гордо носи наградни тениски от 100-километровата обиколка на Витоша (не сме взимали допинг, честно!) – следим какво се случва с няколкото обявени филмови проекта, посветени на Ланс Армстронг, за които ви съобщихме в началото на август.

Както се предполагаше тогава, филмът, който ще „облече жълтата фланелка” и ще бъде първи в киносалоните (от игралните – документалният „The Armstrong Lie”, на който видяхме трейлър, ще се появи преди това), ще бъде взе още неозаглавеният проект на Стивън Фрийърс с Бен Фостър в ролята на Армстронг.

Снимките на филма започнаха едва преди няколко дни, но вече имаме първия официален кадър на Фостър в титулярната роля и трябва да признаем, че изглежда… всъщност вижте сами.

Уоу. Честно казано, трябваше малко да се подзверим, за да познаем Фостър. Нямаме търпение да видим дали приликата ще е подобна и в ситуация, в която не се е напънал така.

Разбира се, както неведнъж сме споделяли, за качествения филм по-важно е изпълнението, а не физическата прилика, но Бен Фостър е отличен актьор (който ние доста харесваме) и сме сигурни, че ще се справи повече от перфектно, особено под режисурата на Фрийърс.

Филмът се очаква по кината през следващата година, а освен Бен Фостър, в ролите ще видим Крис О’Дауд, Гийом Кане, Джеси Племънс и др.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *