Тони Скот

Ако точно в този момент Тони Скот реши да каже: край, завършвам всичките проекти, с които е свързано името ми и се пенсионирам, няма да се тюхкаме много, не защото не харесваме Тони Скот, а защото той е свързан с толкова много потенциални филми, че ако тръгне да ги прави всичките сигурно ще минат десетки години преди да приключи.

Следвайки тази хипотетична ситуация изглежда, че Скот е прибавил още няколко допълнителни годинки, през които да ни радва с присъствие, защото според Variety той е потърсен от „Fox” за продуцирането и режисирането на нарко-трилър, вещо озаглавен „Narco Sub”, в който става дума за все по-оригиналните и високотехнологични средства, които използват южноамериканските наркокартели за пренасяне на наркотици до територията на САЩ, а именно подводници.

Извън това кратко описание, за сценария на филма, дело на Дейвид Гугенхайм (една от младите писателски надежди на Холивуд, „Safe House” и още няколко предстоящи високопрофилни екшън проекти), не се знаят никакви подробности, но „запознати” ни уверяват, че напомня на два от по-добрите и популярни филми на Тони Скот „Аленият прилив” и „Мъж под прицел”.

Лично на нас идеята Скот да се завърне „под водата”, при това с подводница пренасяща наркотици, ни изглежда отлична – смятаме, че материалът е изключително подходящ за стила на режисьора – и се надяваме „атачмента” му към проекта да не е само добре познатия трик на Холивуд да илюстрира потенциал и да привлича пари. Вярно е, че повече предпочитаме да видим „Hell’s Angels” с Джеф Бриджис, отколкото този филм, но е далеч по-добре от римейка на “The Wild Bunch” или пък „Топ Гън 2”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Покъртителна новина наистина! Мъж Под Прицел с Дензъл е цяла институция в киното. Един от малкото филми, в които няма излишен кадър според мен. Не мога да си представя как ли се чувства Ридли и останалите от семейството. Знам, че сега не му е времето да се мисли за това, но дано все пак Прометей 2 да не бъде забавен с години. Почивай в мир Тони!