Последните „по-важни” събития от Средната земя бяха обявяването на премиерата и съдържанието на удълженото Blu-ray и DVD издание на „Хобит: Неочаквано пътешествие” и приключването на снимките (досниманията) на третата част „Хобит: Дотам и обратно”, като последният снимачен ден беше подробно отразен (на живо) от Питър Джаксън чрез поредица от снимки и блог-постове. С приближаването на края на годината обаче (и респективно на премиерната му дата), отново е време „Хобит: Пущинакът на Смог” да влезе във фокуса на новините.

The One Ring и Empire разпространиха поредица плакати или по-точно корици на книги, придружаващи (а в някои случаи и развиващи) вселената на филма. За съжаление, те по никакъв начин не повлияват на позагубилия ни се ентусиазъм, но не сме и очаквали, след като дори и последният от любимите ни видео-дневници не успя да го стори. Това обаче не означава, че други няма да се развълнуват от гледката на Билбо, оглеждащ се в страховитото око на Смог.

Хобит: Пущинакът на Смог - плакат

Хобит: Пущинакът на Смог - плакат

За финал вижте и един „фенмейд” плакат на филма. Иначе оригиналът, както и първият трейлър можете да си припомните в новините ни до момента.

Хобит: Пущинакът на Смог - фенмейд плакат

Режисьор на „Хобит: Пущинакът на Смог” е Питър Джаксън, а в ролите са Мартин Фрийман (Билбо), Йън Макелън (Гандалф Сивия), Кейт Бланшет (Галадриел), Илайджа Ууд (Фродо), Анди Съркис (Ам-гъл), Люк Евънс (Бард), Хюго Уивинг (Елронд), Орландо Блум (Леголас), Еванджелин Лили (Тауриел), Кристофър Лий (Саруман), Иън Холм (Стария Билбо), Стивън Фрай (Старейшината на Езерния град), Лий Пейс (Трандуил), Бенедикт Къмбърбач (Смог / Гласът на Некроманта), Силвестър Маккой (Радагаст) и като джуджетата Марк Хадлоу (Дори), Джед Брофи (Нори), Адам Браун (Ори), Питър Хамбълтън (Глоин), Джон Калън (Оин), Дийн О’Горман (Фили), Ейдън Търнър (Кили), Джеймс Несбит (Бофур), Стивън Хънтър (Бомбур), Уилям Киршър (Бифур), Кен Стот (Балин), Греъм Мактавиш (Дуалин), Ричард Армитидж (Торин Дъбощит) и Били Конъли (Даин от Железните планини).

Премиерата е 13 декември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *