Никога не сме крили факта, че още от ден първи, римейкът на „Кери” ни е трън в очите и от все сърце искахме да не го правят, но в един момент, някъде около първия тийзър, се примирихме, че филмът ще го бъде и решихме поне да опитаме да му дадем шанс. Едно от много малкото неща, които наклониха везните в полза на това ни решение, беше участието на Клои Морец, за която смятахме, че е просто идеална за ролята на Кери.

За съжаление обаче, първият истински трейлър на филма, който видяхме в началото на месеца, изненадващо не отговори на очакванията ни именно по този показател и отново ни тласна в посока на негативна предубеденост. Въпреки скептицизма си обаче, не се отказваме от намерението си да гледаме филма и се надяваме да бъде хубав, а не поредният безидеен и безличен римейк.

Какъв в крайна сметка ще е резултатът предстои да разберем чак през октомври, а дотогава не ни остава нищо друго, освен да стискаме палци и да следим рекламната кампания. А най-новото раздвижване около нея са един не особено оригинален и залагащ на сигурно плакат и няколко снимки.

Кери - плакат

Кери - Клои Морец, Джулиан Мур

Кери - Клои Морец

Режисьор на „Кери” е Кимбърли Пиърс, а в ролите са Клои Морец, Джулиан Мур, Габриела Уайлд, Алекс Ръсел, Порша Дабълдей, Джуди Гриър и др.

Премиерата е 18 октомври 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *