Гари Олдман

Продължаваме постепенно да попълваме каста на „Dawn Of The Planet Of The Apes”, продължението на изненадващо добрия и успешен „Възходът на планетата на маймуните” – първо беше Джейсън Кларк, след това Коди Смит-МакФий, а сега към тях се присъединява винаги отличният, дори когато участва в смотани филми, камо ли когато разполага с добър сцренарий, Гари Олдман.

Дори да не го харесвате (ние смятаме, че има талант и ще ни предложи нещо добро, но знаем, че не всички са на нашето мнение), не можете да отречете, че заместникът на Рупърт Уайът, Мат Рийвс събира доста приятен актьорски екип. Да не забравяме, че и Анди Серкис ще се завърне в ролята шимпанзето Цезар.
Най-новото попълнение Олдман ще видим в ролята на човек (по принцип звучи малко смешно, но когато става дума за „Планетата на маймуните” това уточнение е съвсем на място), лидер на оцеляла колония, чиято съдба ще проследява част от действието. Останалата част ще е посветена изцяло на Цезар и опитите му да запази позицията си на лидер на маймуните.

Сега няма да ви обиждаме с обяснения къде последно сме гледали Олдман, но може да сте пропуснали някоя от предстоящите му изяви, затова ще споменем част от тях: първо е премиерата на „Paranoia” с Харисън Форд и Лиъм Хамсуърт тази есен, следва римейкът на „Робокоп” в началото на 2014 (премиерата беше отложена от 9 август 2013 на 7 февруари 2014), а по някое време очакваме и „Monster Butler” с Малкълм Макдауъл.

Снимките на „Dawn Of The Planet Of The Apes” трябва да започнат до няколко седмици, а премиерата е 23 май 2014, така че новините за проекта тепърва ще се трупат. Ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Щом може да играе прилеп, защо да не може да играе и маймуна? Но добре – и на човек сме съгласни!!! 😉 😉 😉

    Последно го гледах в JFK.

  2. Гледах го последно като Комисар Гордън и беше страхотен. Той Е Комисар Гордън. Точка.