Доста харесваме Брайън Сингър и смятаме, че е адски талантлив, но за наше най-голямо съжаление нищо, което сме виждали до момента от най-новия му филм „Jack the Giant Slayer”, не ни допада, включително и последният трейлър.

А сега към разочарованията добавяме и най-новата поредица постери от филма, които – поне на теория – трябваше да ни изкефят адски много, тъй като основният им фокус са гигантите, един от най-интересните елементи на историята.

Вижте ги – Фий, Фай, Фоу, Фум и лидерът на тяхната компания Торин Дъбощит двуглавият Фалън, чиято роля се изпълнява от Бил Най.

Jack the Giant Slayer - плакат

Jack the Giant Slayer - плакат

Абе, не ни радват и това си е. Прекалено са ни фалшиви.

За оправяне на вкуса ви предлагаме да видите още един плакат, който кажи речи е най-доброто нещо, което сме виждали като реклама от филма, а веднага след него и една галерия от снимки.

Jack the Giant Slayer - плакат

Режисьор на „Jack the Giant Slayer” е Брайън Сингър, а сценарият е дело на Кристофър МакКуори, Дарън Лемке и Дан Стъдни. В ролите са Никълъс Холт, Юън Макгрегър, Станли Тучи, Йън Макшейн, Уорик Дейвис, Бил Най, Еди Марсан и Елинор Томлинсън.

Премиерата е 1 март 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Ми, на първо време би ме зарадвалa една по-мрачна визия и по-добър дизайн и изпълнение на гигантите. И не на последно място, един нормален коментар.

  2. Като не ви харесват направете ги по хубави и покажете на хората как се прави!

  3. @Азмодан

    Що бе нещо против Замунда ли имаш?

    Кажи какво искаш да ти сваля ако ти е трудно да се оправиш! 😉

  4. @Ivcho
    Ти на улицата като видиш някоя мацка, която не ти харесваш, сигурно не казваш, тази не ме кефи, защото не е мои тип, има прекалено големи цици или нещо от този род, а се прибираш вкъщи и правиш едно дете, за да покажеш на родителите ѝ как се прави, така ли? 🙂