Hemlock Grove

За първи път чухме за подготвяния от „Netflix” и Илай Рот хорър сериал „Hemlock Grove”, когато преди два месеца в интернет се появи първият му трейлър. Преди да го изгледаме, докато четяхме за какво става дума, ни се стори, че при все че почти всичко в него е точно в нашата сфера на интереси, в крайна смета няма да ни допадне това, което ще видим – всичко ни изглеждаше някак насила, но в крайна сметка трейлърът ни се стори приличен и сме най-малкото любопитни да видим какво се е получило.

Сега от „Netflix” (чрез IGN) ни предлагат нов трейлър, който остава на заден план свръхестествените елементи и се фокусира главно върху взаимоотношенията на героите. И понеже не е много ясно кой кой е и какво точно се случва, ето преди това кратко описание на основната интрига:

Сюжетът на „Hemlock Grove” се върти около убийството на 17-годишната Брук Блубел. Двама от заподозрените – Роман е наследник на най-богатото семейство във вече позападналия град, а Питър е бедняк, за когото се носят слухове, че е върколак – решават да разследват убийството и сами да намерят отговорните. Но в град като Хемлок Гроув има предостатъчно заподозрени и много от тях са чудовища от един или друг вид.

Ето и трейлъра.

Като допълнение, вижте и новия постер, който щеше да е супер, ако не беше този иконичен кадър от „The Company Of Wolves”, използван в почти всички рекламни материали на филма, който ни преследва в кошмарите ни откакто гледахме филма като деца.

Hemlock Grove - плакат

В основата на „Hemlock Grove” е романът на Брайън МакГрийви, а Илай Рот е продуцент и режисьор на първия епизод. В главните роли ще видим Фамке Янсен, Ландън Либерон, Бил Скарсгард, Пенелъпи Мичъл, Лили Тейлър и Дъгрей Скот.

Първият сезон на сериала ще бъде 13 епизода, които по модела на „House of Cards”, „Netflix” ще пуснат едновременно, като премиерата е 19 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *