След едногодишно забавяне, ето че отново стана време за фентъзи приказката на Брайън Сингър „Jack the Giant Slayer”, който до скоро беше известен като „Jack the Giant Killer”.

Първият трейлър на филма не успя да впечатли никого и сега от „Warner” хвърлят всичко в опит да представят епичността и широкоспектърния „апийл” на историята. Дали успяват да убедят някого, вижте сами!

Амииии,… съжаляваме, но нищо от това, което виждаме, не ни харесва. Една от причините за забавянето на филма беше за да могат да се доизпипат ефектите, но съдейки по това, което виждаме, май са загубили една година напразно. Цялата работа ни мяза на класическа „Холмарк” приказка в стил „Симбад мореплавателя” с всичките негативи, произтичащи от това.

От актьорското присъствие също не сме доволни. Може би само от Иън Маккелън, но той е само глас, така че не се брои. Дори винаги уникалният Станли Тучи тук ни стои нелепо. Въобще, единствената „сламка” е името на Брайън Сингър, който е талантлив режисьор и се надяваме, че все пак ще успее да ни представи нещо гледаемо.
Ето и новия тийзър постер, който си е стария, но с новата заглавка.

Jack the Giant Slayer - плакат

Режисьор на „Jack the Giant Slayer” е Брайън Сингър, а сценарият е дело на Кристофър МакКуори, Дарън Лемке и Дан Стъдни. В ролите са Никълъс Холт, Юън Макгрегър, Станли Тучи, Йън Макшейн, Уорик Дейвис, Бил Най, Еди Марсан и Елинор Томлинсън.

Премиерата е 1 март 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. еее.. вие пък много почнахте да го усирате филма… де чакайте да излезе да го гледаме пък тогава ще си кажем мнението, пък ще има ревю и т.н……
    Да аз много харесвам Браян Сингър и смятам, че е един от най-добжрите режисьори на натето време и се надявам наистина да докаже и този път, че е точно такъв и ще се е справил на ниво…
    По въпроса за актьорите във филма присъстват забележителен брой качетсвени актьори доказали себе си и колкото и зле да се представят, все пак смятам, че ще се покажат на истинскйите си способности и няма да са посредствени.
    Мен този трейлър ми хареса, но първия по ми хареса.. имаше повече загадъчност, съспенс и т.н… тук вярно се показават според мен повече неща,. отколкот е необходимо, но ми изглежда готино филма. Има интересна(готина) история. Ефектите са на ниво, така че дайдер да му дадем шанс пък ще видим дали ще ни разочарова или не. И без това почти всичко ни разочарова напоследък и има защо, но не смисля, че абсолютно всикчи заглавия са за изхвъроляне. Всепак за календарна година има десетина филма(заглавия), които наистина си струват, но винаги има и по една-две приятни изненади… Защо пък точно този филм да не е точно една такава???

  2. Браян Сингър е много далеч от понятието „добър режисьор“, камо ли пък да се говори за „един от най-добрите режисьори на нашето време“. Просто абсурд.
    Трейлъра изглежда меко казано ужасно и аз лично докато Стенли Тучи не се учудвам, че присъства (той си участва в подобни бози), то за Юън Макгрегор направо съжалявам, че се излага така.