long-shot-seth-rogen-charlize-theron

Още преди около месец искахме да ви представим първия трейлър на романтичната комедия „Long Shot“, но така и не успяхме да стигнем до него. Сега обаче, след като се появи и долният нецензуриран трейлър, а преди дни самият филм беше показан на SXSW и си спечели изключително положителни отзиви, решихме, че е крайно време да отделим няколко минути и да видим за какво точно става дума. По-точно 5 минути – това е общото времетраене на двата трейлъра, които можете да видите по-долу, последвани от няколко плаката, малко снимки и официалния синопсис.

Но първо няколко думи за филма, за да няма изненадани – „Long Shot“ е романтична комедия с режисьор Джонатън Ливайн („50/50“, „Warm Bodies“). В главните роли са Чарлийз Терън и Сет Роугън, а доста познати лица са в поддържащите роли, сред които любимият ни Боб Оденкърк и любимият на милиони жени Александър Скарсгард. Терън е в ролята на държавния секретар на САЩ Шарлот Фийлд, която възнамерява да се пробва като кандидат президент, когато се сблъсква с Фред, журналист и стар познайник на Шарлот – преди години тя е била негова детегледачка (и обект на първата му любов). Двамата са безкрайно различни, но… сещате се. А ако не се сещате, вижте споменатите трейлъри, като започваме с „red-band“ рекламата, разбира се, макар че не сме сигурни какво толкова ѝ е невъзпитаното.

Фред Фларски (Сет Роугън) е талантлив и свободолюбив журналист, който често си навлича проблеми. Шарлот Фийлд (Чарлийз Терън) е една от най-влиятелните жени в света. Интелигентна, изискана и преуспяла, тя е дипломат с талант за… ами, общо взето, за всичко. Двамата нямат нищо общо, освен че тя го е гледала като дете и той е бил влюбен в нея. Когато двамата отново се засичат, той я очарова с чувството си за хумор и със спомените за някогашния ѝ идеализъм. Шарлот иска да стане президент на САЩ и наема Фред да пише речите ѝ – решение, което не е посрещнато радушно от доверените ѝ съветници. Не на място в елитния екип на Шарлот, Фред не е подготвен за бляскавия живот под светлините на прожекторите. Но искрите прехвърчат и неочакваната им връзка води до серия опасни инциденти.

long-shot-seth-rogen-charlize-theron-2

long-shot-patel-raphael-rogen-theron

long_shot_xlg

long_shot_ver3_xlg

long_shot_ver2_xlg

Режисьор на „Long Shot“ е Джонатън Ливайн, по сценарий на Лиз Хана и Дан Стърлинг. В главните роли са с Чарлийз Терън, Сет Роугън, Боб Оденкърк, Александър Скарсгард, Анди Съркис, Рандал Парк, О‘Шей Джаксън джуниър, Рави Пател и други.

Премиерата на филма беше на SXSW фестивала, а по кината тръгва от 3 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *