За първи път споменахме римейка на „Silent Night, Deadly Night”, озаглавен „Silent Night”, април месец, когато стана ясно, че такъв филм действително ще има и в него ще участва Малкълм Макдауъл. Последвалите месеци имаше един-два повода да пуснем още някоя новина, но така и не намерихме време, затова сега, с излизането на трейлъра, ще се опитаме да наваксаме пропуснатото.

Като начало, имайте предвид, че филмът ще излезе съвсем навреме за празниците – на 30 ноември ще се завърти в кината на десетина от по-големите градове в САЩ, а на 4 декември е официалната премиера на Blu-ray и DVD изданията. Така че, ако трейлърът ви допадне, знаете какво да направите. За съжаление не е от любимите ни „red band” реклами, но поне няма съмнение, че филмът ще е категория R.

След този трейлър едва ли имате нужда от кой знае какви подробности за сюжета, достатъчно е да знаете, че става дума за не особено точен римейк на коледната класика от 1984 „Silent Night, Deadly Night”, известна като един от най-провокативните, обсъждани и забранени филми на 80-те. Този път Малкълм Макдауъл е в ролята на шериф в малко градче, който с помощта на заместник-шерифа (Джейми Кинг) трябва да залови сериен убиец в костюм на Дядо Коледа, твърдо решен да „прочисти” списъка с непослушните деца.

Silent Nightv

Silent Night

Silent Night

Silent Night - плакат

Режисьор на „Silent Night” е Стивън С. Милър, а в главните роли, освен Малкълм Макдауъл и Джейми Кинг, ще видим още Донал Лоуг, Елън Уонг, Лиса Мари и Брендън Фер.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *