The Pirates! Band of Misfits

Ако не знаете кои са Aardman – извинявайте, ама какво правите в този сайт? Създателите на „Уолъс и Громит”„Бягството на пилето” като за по-голяма популярност) са направили един дързък под-ход на абордаж към пиратската тема и обещават забавление, което (поне за мен) се очертава с няколко градуса по-задоволително от последната скука на Disney от сагата за Джак Спароу.

През март 2012 на екран тръгва „The Pirates! Band of Misfits” с всички „екстри” – стоп-моушън, пластелин и 3D визия, с шантави закачки в типично „бритиш стайл”, и с разсеяно-провокативния глас на Хю Грант. Без да сме му фенове, момчето е доказало, че когато се налага – може да се справи с актьорството (а шантавия премиерски танц в „Наистина любов”, а-а?). Освен него гласове на филма са дали Салма Хайек, Брендън Глийсън, Дейвид Тенант, Имелда Стаунтън, Мартин Фрийман, Джеръми Пивън.

Сюжетът на анимационното приключение се върти около амбициите на Пиратът-Капитан (Хю Грант) да победи съперниците си Черния Белами (Джеръми Пивън) и Лиз Култовото-дупе (Салма Хайек) и да грабне така жадуваната от него награда „Пират на годината”. Няма невъзможни неща, както се знае – „It’s only impossible if you stop to think about it!” Необикновеният екипаж прекосява екзотични морета и крайбрежия, клопки дебнат на Кървавия остров и в лондонската мъгла на Викторианската епоха… Всъщност, внимание – официално обявление, да се очакват приключения!

В основата на сценария са първите две книги на Гидиън Дефо „Pirates!”, филмът е режисиран от Питър Лорд и Джеф Нюит. И стига сме дрънкали повече – вижте двата шантави трейлъра, ‘щото смешки не се преразказват!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments