Джоел Еджъртън и Натали Портман

Уестърните превземат (отново) Холивуд? Или просто са се „струпали” повечко филми с теми, обърнати към миналото, горчивата съдба на щатските пионери в граничните територии и тяхното постоянство в завоевателната политика, упражнявана върху земите на коренните жители на Америка… Във филма на Гавин О’Конър нещата са поставени по малко странен начин, защото една окомуш-женица взима в ръце пушкалото и решава да „нити наред”. Но дали се е справила? Е, това вече е друг въпрос.

В новия трейлър на „Jane Got A Gun” не забелязахме кой знае колко нови неща, като определено прави впечатление повечето дрънкане на Юън Макгрегър, който отчаяно се опитва да докара щатски акцент и да се прави на „отворен” – вероятно според сценария. Джоел Еджъртън отново прави впечатление на обран и леко стресиран (или недоволен?) от ситуацията. А от Натали Портман се очаква да е силната жена, която иска да защити мъжа си-бандит от бандата, която има огромно желание да го убие. Тя призовава на помощ бивше гадже – и нещата пак се оказват по-сложни, отколкото изглуждат на пръв поглед.

Разпространението на „Jane Got A Gun” е планирано да започне от Франция и Щатите – 27 и 29 януари догодина. Ще ни е любопитно да проследим боксофис резултатите на филма, за да сравним представите си за вкуса на щатската публика с реалността…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *