Хич, Хич, Хич – проектите, свързани с безспорния киноколос, са ни приоритет, но след като приключиха новините около Тоби Джоунс и „The Girl”, през този уикенд ще привършат и подробностите около „Hitchcock” с Антъни Хопкинс, защото филмът излиза на екран. И тогава ще ни остане сал’ едничка телевизионната поредица на A&E „Bates Motel”. Вече знаете, че ще видим Вера Фармига като майката на (бъдещия психопат) Норман Бейтс, а неговата роля ще поеме Фреди Хаймор.

Bates Motel

Кое е младото момче? Не може да не си го спомняте от „Пътят към Невърленд” и „Чарли и шоколадовата фабрика”, говореше се дори, че Джони Деп е настоял пред Бъртън именно Фреди да изиграе малкия Чарли. Ами да – толкова много е пораснал! През февруари догодина ще навърши 21. Очевидно му е време за сериозна психо-роля, въпреки че някога си беше споделил как смята да остави актьорството в детството…

И понеже много ни харесва своеобразния таг-лайн на бъдещата тв-поредица, ще ви го припомним: Норма и Норман Бейтс ще разкрият пред зрителите на „Bates Motel” как се става сериен убиец. Не е ли прекрасно?! Просто си го представете на фона на картината с пожълтялата трева и небрежните мама и син, седнали на поляната – истинска идилия!

Върху авантюристичните 10 пилотни епизода се трудят като сценаристи и продуценти Карлтън Кюз („Изгубени”) и Кери Ерин, със завиден опит като сценаристи и/или изпълнителни продуценти на сериали от средата на 80-те години. Странно – нито думичка не се чува за режисьор, но в подобни поредици той има думата за най-кратко време (има-няма два епизода). Началото на психарията започва през пролетта на 2013 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *